FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova // Oltenii vor neapărat un fundaș central de top! Au de ales între Tamaș, Marius Constantin și Săpunaru

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 13:56

După transferul lui Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș central) de la Dinamo, CS Universitatea Craiova pregătește și alte mutări.

Formația patronată de Mihai Rotaru dorește să se întărească acum în defensivă și caută un fundaș central experimentat. Din informațiile Gazetei Sporturilor, oltenii și-au făcut o listă care-i cuprinde pe Marius Constantin (35 de ani), Gabriel Tamaș (36 de ani) și Cristi Săpunaru (35 de ani).

Craiova vrea un fundaș central

Craiova a încercat să îl transfere și în vară pe Constantin, stoperul lui Gaz Metan, însă jucătorul a rămas la Mediaș pentru Edi Iordănescu. Însă situația ar putea fi schimbată de o posibilă revenire a lui Săpunaru în România, la Gaz Metan.

Fostul fundaș de la Denizlispor ar accepta să reia colaborarea cu Iordănescu junior, alături de care a mai lucrat la Pandurii. Salariul cerut de fostul rapidist, 20.000 de euro, poate fi plătit doar de Craiova, astfel că oltenii ar avea un avantaj.

vezi și:

Mircea Rednic nu iartă și îi atacă pe cei de la Dinamo: „Au plecat muierile și au rămas bărbații! Toți se dau dinamoviști până la bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
thebluestlion
thebluestlion  •  12 Ianuarie 2020, 20:29

Ce naiba....devenim rampă de pensionare? Ia-l băi pe Chindriș, pe Pașcanu dacă visezi trofee!

dansy
dansy  •  12 Ianuarie 2020, 16:12

Pai voi cei de la GSP credeti ca e cineva nebun sa ia niste pensionari la Craiova?Il avem pe Ciosici care este fundas numai PIturca la vazut mijlocas.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Ianuarie 2020, 16:09
Postat de George Adrian Popescu pe 12 Ianuarie 2020, 15:29

Până mai dorm Marcel Popescu și Sorin Carțu olecuță, mai vedem.

Cei doi sunt de decor, pt interviuri, gen Duckadam. Ar fi fost buni un Ghita de la Viitorul, Pascanu de la CFR Cluj. Gaman..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează