FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Craiova vinde tot: după Screciu și Băluță, oltenii îl dau și pe Gustavo!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 13:24

Craiova e foarte aproape să se mai despartă de un jucător exponențial în această vară. După Screciu și Băluță, pare să fi venit rândul brazilianului Gustavo (25 de ani) să fie cedat de câștigătoarea Cupei României.

Mijlocașul ofensiv ar urma să semneze cu formația chineză Liaonin Whowin, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a din China în sezonul recent încheiat. Acesta ar fi părăsit deja cantonamentul echipei lui Mangia din Austria și ar fi plecat miercuri seara către China, anunță TV Digi Sport .

Oltenii ar urma să încaseze 800.000 de euro de pe urma transferului lui Gustavo, după ce au mai dat alte două tunuri în această vară, obținând 5 milioane de euro de pe urma plecărilor lui Screciu și Băluță. 

Rămași astfel fără doi jucători decisivi în ofensivă, oltenii s-ar fi înțeles cu Alexandru Cicâldău, mijlocașul ofensiv al celor de la Viitorul. Cele două părți nu au venit însă cu un anunț oficial. 

În această vară, U Craiova i-a mai vândut pe Vladimir Screciu, la Genk, și pe Alexandru Băluță, la Sparta Praga. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
observator_federal
observator_federal  •  05 Iulie 2018, 14:06

Acum, dacă au plecat de la Craiova, Băluţă şi Gustavo vor primi aprecieri din toate părţile... Când cei doi au creeat faze de excepţie cu Mitriţă în campionatul trecut "specialiştii"din massmedia noastră sportivă (gigistă) nu i-au văzut .... Situaţie similară cu a altor "triplete" din campionatul nostru, gen Adailton-Wesley-Sanmartean sau Budescu-Alibec-Teixeira care nu au fost remarcate aşa cum ar fi meritat doar pentru că nu întruneau şi criteriul apartenenţei de Fîcîsîbî.... Să nu ne mai surprindă că despre juniorii români se spune că nu (mai) au tehnică, dacă la TV "se ascund" valorile adevărate doar ca să nu le crească acestora cota în detrimentul afacerilor de familie din fotbalul românesc. Nu-i nimic, se promovează la greu tripleta Man-Tănase-Coman...

indolentu
indolentu  •  05 Iulie 2018, 14:50
Postat de juliusmad pe 05 Iulie 2018, 14:41

Cesea este o clona ieftina iar uefa stie care este adevarata Steaua ;)

bine mol vezi ca ie articol nou cu stapintu treci la ielogii acolo

111603443087905
Jose Paolo  •  05 Iulie 2018, 17:21
Postat de radu_mihai pe 05 Iulie 2018, 17:06

CSU nu e stiinta, a intrat fraudulos direct in liga a 2-a , sper sa dispara in cel mai scurt timp. Forza FC U Craiova

a fost invitata pe baza traditiei de 100 de ani de fotbal oficial. si in 1915 a fost invitata echipa Oltenia Craiova in Seria 1, asa cum se numea sau categoria I-a, desi la Craiova existau si alte echipe printre care si Rapid Craiova dar care jucau in categoria a II-a (locala), si Venus care s-a infiintat in 1914 juca in categoria locala zona Bucuresti ....defapt in Seria 1 erau 6 echipe - 4 din Bucuresti si cate una din Ploiesti si Craiova anume "FC Oltenia Craiova". care a jucat in campionatele din toamna lui1915 si toamna lui 1920 Iata echipele Craiovei din categoria a 2-a 1915 FC Excelsior Craiova, FC Generala Craiova, FC Tinerimea Craiova , FC Rapid Craiova, FC Adler Craiova

Vezi toate comentariile (16)
Comentează