FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj și Varga, discuție privată înaintea răbufnirii patronului: „Nu știu dacă l-a rugat cineva asta”

Imagine din arhiva GSP: Varga și Balaj, discuție după Lazio - CFR Cluj 1-0
Imagine din arhiva GSP: Varga și Balaj, discuție după Lazio - CFR Cluj 1-0

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 20:20 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 20:28

Cristian Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit discuția purtată cu Ioan Varga, înainte ca finanțatorul campioanei CFR Cluj să răbufnească la adresa arbitrajului din Liga 1. 

Revenit în studioul Orange Sport după o lungă perioadă de timp, Cristian Balaj a făcut o analiză a fazelor controversate din meciurile campioanei CFR Cluj.

FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 » Știm barajul din play-out pentru locul de Conference League
Voluntari - Botoșani 2-0
FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 » Știm barajul din play-out pentru locul de Conference League

Înainte să treacă la analiza video, președintele „feroviarilor” a vorbit și despre răbufnirea finanțatorului Ioan Varga. Cel din urmă amenințase că se retrage: „Ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF!”.

Balaj dezvăluie discuția purtată cu Ioan Varga: „Mi-a zis: «Cristi, hai să nu mai vorbim de arbitraj”

„Supărarea lui a fost imensă, mai ales că noi discutasem acum câteva săptămâni. Mi-a zis: «Cristi, hai să nu mai vorbim de arbitraj». Nu știu dacă a fost rugat de cineva, dar m-am trezit în această situație, m-a rugat să nu mai vorbim de arbitraj. M-am și bucurat.

De o parte aveam jucătorii și staff-ul, erau supărați. De cealaltă parte, știam ce înseamnă să fii arbitru și să greșești. 

În schimb, nu știu ce înseamnă să fii arbitru, să poți corecta greșeala cu VAR, dar să nu o faci. Asta nu o înțeleg!

Nu condamn nici acum arbitrii care fac greșeli în timpul jocului, problema mea e când poți corecta greșeala și nu o faci”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport. 

Varga și-a „îndulcit” discursul: „Am spus că fotbalul românesc m-a pierdut ca finanțator, nu că mă retrag de la CFR Cluj”

La trei zile după amenințarea că va părăsi fotbalul, Varga a revenit cu clarificări.

Îmi doresc să vin cu anumite clarificări, după reacția pe care am avut-o «la cald» duminică seara, după meciul cu Universitatea Craiova. Am declarat ca fotbalul românesc m-a pierdut ca finanțator, nu ca mă retrag. Da, iau în calcul ca din sezonul următor să-mi reevaluez opțiunile. 

La finalul acestui campionat, voi face o analiză, voi trage linie și voi vedea dacă mai merită să finanțez ambițiile europene ale unui fotbal vicios sau dacă va fi mai bine să-mi îndrept mai mult atenția spre a investi în academia clubului Indiferent ce voi decide, rămân aproape de CFR, așa cum am fost în toți acești ani. Dar mă voi gândi de două ori dacă îmi voi sacrifica resursele financiare și sănătatea

- Ioan Varga, potrivit Fanatik

VIDEO. Cristi Balaj, despre situația lui Bordeianu: „Dacă Petrescu a considerat că nu trebuie să fie în teren, nu înseamnă că are ceva cu el”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Titlul se decide la „indirecte”! Aliații Farului: Rapid, CFR și Craiova! Cu FCSB e doar Sepsi

VIDEO + FOTO FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 » Știm barajul din play-out pentru locul de Conference League

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
Cormiz
Cormiz  •  13 Mai 2023, 06:46

Oare cine ii dorește cu atâta ardoare plecați pe Varga , Balaj și Dan Petrescu? Din interiorul FCSB, nimic? Nu este clar nici acum cât de bine știe Florinel Coman limba ucraineana.

Ceferinho
Ceferinho  •  12 Mai 2023, 23:17

Baieti, a cam venit timpul sa plecati. Vindeti ce-aveti de vandut, recuperati-va banii (ne)investiti si mergeti la casele voastre. Multumim pentru tot, la revedere!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează