FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A semnat prelungirea și acum e căpitan! Mario Camora nu e în lotul CFR-ului + alte noutăți de la echipă

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 15:09 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 15:18

CFR Cluj este singura echipă din Superligă ce a făcut pregătirea de iarnă în Spania, la Oliva Nova. Clujenii s-au întors în urmă cu două zile în România, iar astăzi au meci cu FC Botoșani, primul joc oficial din 2024.

Tehnicianul Andrea Mandorlini a luat decizia ca fundașul Cristi Manea să fie titular cu Botoșani, asta după ce din septembrie și până la ultimul meci oficial al anului trecut, fundașul bifase doar 1 minut.

Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”
DINAMO
Abia a plecat de la o echipă din Superligă și deja a fost propus la Dinamo » Cum au reacționat „câinii”

Manea titular și căpitan!

Unele surse susțin că acesta a fost tras pe linie moartă pentru că refuza să semneze prelungirea contractului cu CFR, înțelegere ce expira în vară. Asta însemna că teoretic Manea putea semna cu orice echipă din postura de jucător liber. Altele mergeau pe varianta unei accidentări.

Dar băgat în ședință în Spania, CFR și Manea au ajuns la un acord, fundașul și-a pus semnătura pe noul contract, iar încă de la primul meci oficial e titular și căpitan!

După 10 zile a prins primul „11”

Fundașul lateral Petar Mamić a semnat cu CFR pe 11 ianuarie, iar astăzi e titular în meciul cu FC Botoșani. Crescut la celebra academie a celor de la Dinamo Zagreb, apărătorul a bifat, la nivel de juniori, 31 de prezențe la echipele naționale ale Croației!

Cu peste 200 de meciuri în carieră, croatul a evoluat în țara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb și Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar și în primul eșalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formație pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariții și 4 goluri.

El Kaddouri și Keita sunt doar pe bancă

Omar El Kaddouri și Kader Keïta sunt două dintre cele mai răsunătoare transferuri făcute de CFR în această perioadă de mercato. Amândoi sunt rezerve în meciul cu Botoșani.

  • Mijlocașul ofensiv Omar El Kaddouri, internațional marocan cu 30 de meciuri pentru reprezentativa țării lui. El Kaddouri, fost jucător la formații precum Napoli, Brescia, Torino și PAOK Salonic, a avut parte de „botezul” la noua lui echipă.
  • Kader Keita este mijlocaș și a jucat ultima dată în Turcia la Sivasspor, echipă pentru care a bifat 31 de apariții. Până acum, Kader Keita a avut trei prezențe la Echipa Națională a Coastei de Fildeș, reprezentativă alături de care a participat și la Jocurile Olimpice.

Mario Camora nu face parte deloc din lot!

Sursele GSP au dezvăluit că Maria Camora nu are probleme medicale, decizia aparținându-i exclusiv antrenorului Andrea Mandorlini.

Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament
CFR CLUJ
Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament

Și acesta a avut probleme cu cei din conducere în ceea ce privește viitorul său contract în Gruia. Mario Camora a ajuns în România în 2011 atunci când și-a pus semnătura pe contractul cu CFR Cluj. De atunci, angajamentul fundașului a fost prelungit de mai multe ori, dar acesta va ajunge la final în vara acestui an.

Citește și:

Mutarea inedită din cariera lui Horațiu Moldovan » Dat de CFR Cluj la echipa lui Liviu Dragnea: „Cum să vrea să plece?”
TRANSFER
Mutarea inedită din cariera lui Horațiu Moldovan » Dat de CFR Cluj la echipa lui Liviu Dragnea: „Cum să vrea să plece?”
Basarab Panduru s-a distrat în direct pe seama anunțului făcut de CFR Cluj: „Luați-l și pe el, că tot vă căutați vârf!”
CFR Cluj
Basarab Panduru s-a distrat în direct pe seama anunțului făcut de CFR Cluj: „Luați-l și pe el, că tot vă căutați vârf!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
Delia29
Delia29  •  22 Ianuarie 2024, 10:16

Nu trebuia să joace Manea. In orice caz, nu titular.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează