FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

EXCLUSIV Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni

Nicolae Dică și-a luat la revedere de la argeșeni. Foto: facebook CS Mioveni
Nicolae Dică și-a luat la revedere de la argeșeni. Foto: facebook CS Mioveni

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 11:41 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 11:59

Nicolae Dică (42 de ani) a demisionat astăzi de la CS Mioveni! Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, argeșenii sunt ultimii, la mare distanță de locurile salvatoare, 13 puncte.

Pe 10 aprilie, după 0-2 cu Petrolul Ploiești, Dică amenința că ia în calcul să demisioneze, fiind nemulțumit de atitudinea elevilor săi. A continuat însă pe banca echipei din Mioveni și a condus-o la alte două partide, 0-2 cu Hermannstadt și 0-1 cu U Cluj.

Incapabil să redreseze situația, Dică a demisionat astăzi, anunțându-și decizia în fața lui Dumitru Olteanu, președintele clubului. A devenit astfel al doilea antrenor din prima ligă care își reziliază contractul în doar două zile, după Laszlo Balint, care a plecat de la UTA

Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”
FCSB
Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”

Nicolae Dică a demisionat de la CS Mioveni chiar înaintea duelului cu rivala din județ

Plecarea lui Dică vine chiar înaintea meciului cu FC Argeș, rivala din județ care luptă tot pentru evitarea retrogradării. „Nick” a preluat-o pe CS Mioveni pe 14 ianuarie și a avut un început de mandat excelent, două victorii și un egal în primele 3 etape, dar strălucirea echipei s-a stins treptat.

Forma de moment este catastrofală, CS Mioveni are 6 înfrângeri la rând și șanse minime de salvare de la retrogradare.

14 meciuria jucat CS Mioveni cu Dică la cârmă. Bilanț: 3 victorii, 4 egaluri, 7 eșecuri, golaveraj 11:22

Cine-i mai angajează? Sezon de coșmar pentru doi dintre antrenorii la modă din Superligă: eșecuri la pătrat în doar câteva luni
ANTRENORI
Cine-i mai angajează? Sezon de coșmar pentru doi dintre antrenorii la modă din Superligă: eșecuri la pătrat în doar câteva luni

Revine Marius Stoica?

Aparent resemnați cu ideea căderii în Liga 2, șefii iau în calcul să lase echipa momentan pe mâinile lui Marius Stoica, cel care a fost interimar și în perioada noiembrie - decembrie 2022. Cu el la cârmă, argeșenii au învins-o pe FC Botoșani în Cupă, dar a pierdut în campionat cu Farul și CFR Cluj.

Pentru CS Mioveni urmează derby-ul local cu FC Argeș, programat sâmbătă, 29 aprilie, ora 14:30.

Citește și: 

Ionuț Chirilă a analizat în direct imaginile cu antrenorul „No greșeală”: „E într-un moment delicat”

Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
valy
valy  •  26 Aprilie 2023, 19:24

Si asa nu a demonstrat nimic pe nicaieri, deci nu e o mare pierdere. Nu a vrut sa isi pateze asa zisu-l CV, asa fac toti parvanetii nu isi asuma nimic. Sa mearga in Liga 2 sau chiar Liga 3 si sa o i-a de jos, nu direct in Liga 1. Munteanu, Grozavu si altii pot antrena in Liga 2 , dar Dica si altii ca el nu pot. Si ca el mai sunt si altii care vor doar in Liga 1 : Pintilii, Croitoru, ala ce a fost la Voluntari si la UTA si altii care vor doar in Liga 1, dar ei nici macar nu au studiile necesare pentru a functiona in aceasta Liga.

godot
godot  •  26 Aprilie 2023, 16:42

Bine că a avut demnitatea să stea până la sfârșit și nu a fost laș să fugă de responsabilitatea unei retrogradări... E mai ușor să fii „specialist” la tv.

Lidioara
Lidioara  •  26 Aprilie 2023, 16:39

Are și vreun cv impresionant Dică !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close