FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova a dat lovitura! Suma uriașă pe care a obținut-o în urma vânzării lui Screciu

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 19:26

CS U Craiova a dat lovitura după vânzarea lui Vladimir Screciu, mijlocaș defensiv de 18 ani care poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca închizător.

TelekomSport anunță că oltenii vor încasa două milioane de euro de la Genk în schimbul internaționalului român U18.

La cele două milioane s-ar mai putea adăuga încă 500.000 de euro, în funcție de performanțele pe care le va obține.

Asistat de impresarul Marian Turosu, Vladimir Screciu a efectuat azi vizita medicală și a semnat contractul pe o perioadă de 3 ani cu opțiune de prelungire pe încă unul cu echipa care a terminat campionatul pe locul 5 în Belgia.

Screciu a bifat 25 de meciuri pentru CSU Craiova în sezonul recent încheiat, fiind considerat a fi unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale.

1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (53)
2158461691090413
Fabius Sempronius  •  19 Iunie 2018, 21:02

Steaua este un club infintat de partidul unic si sustinut de familia Ceausescu. Pentru a obtine rezultate apelau la racolarea fortata a jucatorilor ( vezi cazurile celebre Gica Popescu si Nae Manea). Pe langa ofertele financiare pe care le faceau jucatorilor foloseau ca argument de convingere ... santajul. Dinamo este un club infintat de partidul comunist, a fost sustinut de securitate si politie. La fel ca steaua pe langa ofertele financiare principalul argument de convingere a jucatorilor era santajul. Cei mai buni jucatori dinamovisti au fost arbitrii. Azi este sustinut de un membru PSD. Fostul patron al falimentatyei FC U Craiova, Mititelu Ajica zis Marin din Booveni este unul din putinii patroni care au facut campanie electorala PSD. A fi suporterul uneia din aceste echipe si a critica CSU Craiova este o dovada de lipsa de bun simt. "Ce miroase mai urat decat clona csu? " Sigur Steaua, Dinamo si Mititelu.

randomm
randomm  •  19 Iunie 2018, 20:33

nu ne intereseaza clona asta urat mirositoare a craiovei. ce miroase mai urat decat clona csu? suporterii care sustin o asemenea abominatie fara palmares si istorie.

observator_federal
observator_federal  •  19 Iunie 2018, 21:36

Ce mă distrează suporterii fîcîsîbiști când rămân siderați de transferurile în afară ale Craiovei - vezi și cazul lui Ivan anul trecut. Ei nu concep ca străinii să vadă talent la jucători pe care nici presa nu-i ridică în slăvi (precum pe "bijuteriile" sau "magicienii" lui Gigi) și nici Naționala nu-i prea caută. Ei da, la fel și saltul lui Mitriță și Băluță pe transfermarkt, unde au ajuns pe locurile 1 și 2 în România... Stupoare! Nu-i nimic, fîcîsîbiștii își găsesc mici bucurii în susținerea Academiei Rapid și adularea lui Mitititelu... Bravo!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează