FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Vor să îi sperie ca să nu meargă la meci! Ce plănuiesc ultrașii CSA Steaua pentru FCSB - Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 22:09 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 22:31

Suporterii CSA Steaua aruncă amenințări despre incidente care ar apărea la derby-ul FCSB - Dinamo, sperând că, astfel, vor împiedica echipa lui Becali să umple stadionul din Ghencea.

  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport,. PrimaSport și DigiSport

Fanii Stelei s-au resemnat cu gândul că FCSB va fi primită în Ghencea, la doi ani de la inaugurarea stadionului nou, și acum se concentrează la a-i împiedica pe suporterii lui Becali să umple stadionul.

Simpatizanți ai Clubului Sportiv al Armatei au transmis mesaje pe rețele de socializare în care au amenințat ori doar au anticipat incidente la derby-ul pe care trupa lui Gigi îl va disputa cu Dinamo.

„E prea de sus” » Reacția lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi opozanți ai lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea
FCSB
„E prea de sus” » Reacția lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi opozanți ai lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

Fani ai roș-albaștrilor lui Becali i-au apelat în zilele acestea pe lideri ai Peluzei Nord și i-au întrebat dacă pot fi în siguranță în Ghencea la partida aceasta, dacă ar fi riscant să-și aducă în tribune și alți membri ai familiilor. Liderii ultras le-au transmis că nu există riscuri suplimentare față de vreun alt derby.

Printre suporteri ai FCSB circulă inclusiv informația că fani ai CSA Steaua ar avea de gând să cumpere bilete și să se infiltreze în stadion, nu organizați în grupuri foarte mari, dar cât să producă incidente.

„Cumpărați bilete și lăsați locurile libere!"

Imediat după ce ministrul apărării a semnat pentru închirierea stadionului de către FCSB, Mihai Stoica a anunțat că existau o sută de mii de cereri de bilete, în condițiile în care stadionul are numai 30.000 de locuri. 

„Aveam solicitări multe din toată țara chiar și în perioada în care doar ne doream să jucăm în Ghencea, fără să fi avut vreun semn că puteam închiria stadionul", a povestit MM.

Din iulie 2021, de când a fost inaugurată arena nouă, FCSB a tot încercat să joace acolo, dar a fost refuzată de fiecare dată, CSA Steaua a găsit întotdeauna pretexte pentru a nu închiria stadionul.

Ambiția oamenilor lui Becali este să umple tribunele și să demonstreze astfel că echipa lor e mai populară decât este gazda obișnuită din Ghencea, formația Armatei. Fecesebiștii ar fi preferat chiar să fi avut un alt adversar la prima partidă de pe stadionul Steaua, pentru ca demonstrația să fie făcută fără ajutorul pe care-l au prin prezența lui Dinamo pe afișul acestui eveniment.

Grupuri de suporteri ai CSA au mai avut o idee pe care au distribuit-o în zilele acestea: să achiziționeze cât mai multe bilete și să nu se prezinte la meci, doar să elibereze astfel cât mai multe sectoare din arenă pentru a împiedica FCSB-ul să umple tribunele. z

Pe Farul au primit-o fără probleme

CSA Steaua nu respinge ideea de a-i închiria stadionul unei alte echipe, doar s-o primească pe FCSB nu e de acord. Farul solicitase închirierea arenei din Ghencea pentru meciuri din cupele europene și cererea constănțenilor a fost aprobată marți, tocmai într-o zi în care steliștii protestau după decizia ministrului apărării de a-i permite echipei lui Becali să joace în Ghencea. 

Conducerea Stelei speră ca prezența formației lui Hagi pe arena nouă să împuțineze șansele FCSB-ului de a închiria stadionul, fiindcă ar apărea niște evenimente noi în program. Farul nu va putea evolua la Ovidiu dacă se va califica în play-off-ul Champions League, nici dacă va intra în grupele vreunei competiții europene, fiindcă arena proprie nu beneficiază de licența UEFA pentru acea fază a cupelor europene.

„Le fac plângeri penale!"

Din cauza amenințărilor pe care le-au tot formulat suporteri ai Stelei în ultimele 24 de ore, Mihai Stoica a amenințat că va merge la Poliție. 

„Pentru prima oară în viața mea voi formula plângeri penale, nu e în regulă ca ei să sugereze că vor exista incidente la meciul cu Dinamo!", a anunțat MM la Orange Sport. Rivalitatea dintre cele două „Stele" s-a consumat până acum numai în procese și în scandalul acesta legat de închirierea stadionului. 

Pe teren nu s-au întâlnit niciodată FCSB și CSA și s-ar putea duela doar în Cupa României, deoarece "militarii" nu au deocamdată dreptul să promoveze. Steaua e o societate de drept public, o formă de organizare care nu-i dă dreptul să facă parte dintr-o ligă profesionistă, conform Legii sportului.

Citește și: 

Bănel Nicoliță își anunță prezența pe Ghencea: „Va fi foc, nebunie mare. Voi fi și eu acolo”

Liderii vestiarului FCSB abia așteaptă să intre în Ghencea: „Să jucăm acolo și în cupele europene!”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (83)
atthur
atthur  •  13 Iulie 2023, 23:22
Postat de balderis pe 13 Iulie 2023, 08:44

Cred c-ai făcut-o de cîteva ori, la ce ți-a folosit!? Apari mereu ca hîrtia igenică !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  13 Iulie 2023, 23:19
Postat de hristo33 pe 13 Iulie 2023, 09:43

e benedikDuck, sticlarul din petrosani,)) septaugenarul cu minte de clasa4. ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  13 Iulie 2023, 16:46
Postat de SuporterITC pe 13 Iulie 2023, 13:09

Ai foarte mare dreptate, sunt exact genul de fricosi. Te sfatuiesc sa nu calci pe stadion, din spatele tastaturii e usor de vorbit.

Tu vezi de IT-ul tău, vai de capul vostru bolovanilor

Vezi toate comentariile (83)
Comentează