FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0 // Jucătorii lui CFR Cluj, aroganți după înfrângere: „Cu ce a fost superioară Craiova?”

Foto: SportPictures
Foto: SportPictures

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 23:00

CFR Cluj a pierdut pe terenul lui CSU Craiova, scor 0-2, un meci în care golgeterul George Țucudean a lipsit din cauza gripei.

„Cu ce a fost superioară Craiova? În prima repriză nu știu dacă a trecut jumătatea terenului de 3 ori. Nu a controlat jocul. Am luat golurile ușor.

Deocamdată, suntem pe primul loc, nu e nimic pierdut. Urmează play-off-ul, acolo e care pe care. Chiar dacă am pierdut, echipa arată bine”, a declarat veteranul Ciprian Deac la Look Sport.

Adrian Păun l-a completat pe colegul său de la CFR: „E o seară tristă. Ne creăm multe ocazii, dar nu înscriem. Ei au înscris la primele două șuturi pe spațiul porții. Se pare că lipsa lui Țucudean s-a simțit. Probabil că dacă era el, alta era situația partidei”.

Vezi și:

VIDEO+FOTO » CSU Craiova - CFR Cluj 2-0 » Oltenii au evoluat admirabil, nu le-au dat nicio șansă ardelenilor și o depășesc pe FCSB în clasament!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (40)
deuxex
deuxex  •  10 Februarie 2019, 23:38

Cand ai un sut pe poarta tot meciul, iar Craiova a avut 4, din care a marcat 2 goluri, esti ipocrit cand intrebi cu ce au fost adversarii superiori...

kaloogarele
kaloogarele  •  11 Februarie 2019, 00:25

pai cu doo goluri, cu aia a fost superioara. err ... si cu o echipa mult mai tinara. v-am dat un gol frumos, dupa care voi v-ati consumat energia turind motoarele la maximum dupa unu-doo goluri. n-ati reusit (ati combinat frumos, da' n-ati reusit decit doua suturi pe linga) si ati terminat benzina. dupa aia, in ultima jumate de ora ati inceput sa faultati ca ciobanii ca nu mai puteati fizic. uite de aia ati pierdut.

2050313188357938
Dana Nadasanu  •  11 Februarie 2019, 09:52
Postat de martinpen pe 11 Februarie 2019, 00:02

Executia a fost buna, dar norocul a fost ca nu il tinea nimeni in careu... Si daca nu ma pricep la fotbal, ce grija ai tu, de te simti obligat sa constati asta? Am dreptul sa spun orice, despre orice, daca nu incalc vreo lege... Sau trebuie vreo diploma in fotbal sa observ cum CFR a vrut s-o aduca pe Craiova mai aproape de fcsb... Desteapta mutara, CFR are cap. Acum fcsb va avea adversar serios si pe Craiova, nu numai pe CFR...

Multi nu pricep ca aceasta infrangere ajuta cfr sa scape de fcsb si ajuta craiova sa termine pe 2. In playoff craiova ii va da cfr-ului toate cele 6 pct.La fel s-a petrecut si cu viitorul anul trecut, de aceea este singura echipa care a luat puncte la Cluj in acest sezon

Vezi toate comentariile (40)
Comentează