FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

A venit verdictul în cazul accidentării lui Mateiu » Dorința mijlocașului oltean după intrarea horror a lui Izata

Alexandru Mateiu +9   FOTO
Alexandru Mateiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 12:06 / Actualizat duminica, 22 august 2021 12:21

Alexandru Mateiu (31 de ani) a primit rezultatul medicilor după accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan, când portughezul Diogo Izata l-a lovit cu cotul în plină figură.

În timpul emisiunii „Digi Sport Matinal”, moderatorul Viorel Grigoroiu a anunțat că a primit mesaje de la Mateiu prin care i s-a comunicat decizia medicilor.

„Mateiu are fractură de incisivi. Jucărtorul nu știe dacă poate să mânânce, are gura plină de sârme. Mi-a trimis niștye fotografii, dar nu pot fi date la televizor. Este ceva horror!”, a spus realizatorul emisiunii.

Jurnalistul a mai dezvăluit și care a fost marea dorință a lui Mateiu, pe care a dorit să o facă publică prin intermediul emisiunii Digi Sport.

„Izata a schimbat mai multe mesaje cu Mateiu de aseară și până acum. Diogo și-a prezentat scuze iar Mateiu, prin intermediul acestei emisiuni, ne-a rugat și face un apel către cei care vor judeca acest caz, mai exact Comisia de Disciplină, să nu-l suspende prea mult pe jucătorul Gazului, pentru că nu l-a lovit intenționat”, a mai precizat Viorel Grigoroiu.

Prima reacție a lui Diogo Izata după ce i-a spart doi dinți lui Mateiu: „Nu am avut deloc intenția să se termine așa”
CSU Craiova - Gaz Metan 1-0
Prima reacție a lui Diogo Izata după ce i-a spart doi dinți lui Mateiu: „Nu am avut deloc intenția să se termine așa”

Izata, intrare foarte dură la Mateiu

Mijlocașul portughez al medieșenilor i-a spart buza lui Mateiu, după o intrare inexplicabilă, la mijlocul terenului. Avertizat încă din minutul 67, acesta a văzut „roșu” direct din partea „centralului” Iulian Dima.

Arbitrul a vrut să-i acorde al doilea galben inițial, însă și-a schimbat decizia după ce a văzut efectele loviturii. 

+5 FOTO

Mateiu s-a resimțit serios, a sângerat câteva zeci de secunde și are probleme mari și la nivelul danturii. A părăsit terenul cu ambulanța și a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

„Acum urmează Comisiile. Dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!”, a tunat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Laurențiu Reghecampf vrea un nou transfer la Craiova » A ochit un jucător trecut prin Liga 1

Florin Călinescu vrea să fie patron de club: „Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd orașul câştigând campionatul. Ăsta e visul meu”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (29)
dragdim
dragdim  •  22 August 2021, 21:09

Coatele astea “involuntare” trebuie sa dispară din fotbal. O suspendare de 5-6 etape ar regla imediat problema asta. Nici in sporturile de contact( rugby, fotbal american, hochei ) atacurile si loviturile la cap sunt aspru pedepsite.

fairplayromania
fairplayromania  •  22 August 2021, 18:41

Sunteţi niste *** cu astfel de comentarii ! Dacă era Moruţan sau Tănase se reunea Senatul României. Se intrerupea campionatul.....Sa aveţi si voi parte de ce a avut Bancu si Mateiu !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doubleti
doubleti  •  22 August 2021, 18:10
Postat de whiteredarad pe 22 August 2021, 15:48

Ciudate constatari, ciudati oameni. Bancu, la Arad ,un pic atins peste fata de Roger ...isi arata dintii (..si nu se vedea nimic, nici macar o vanataie) urla " ca din gura de sarpe", Mateiu e desfigurat, cu dinti rupti..si cere clementa pentru adversar. Deosebirea e intre oameni si interese, la Araf oltenii au pierdur si i-au facut " criminali " pe aradeni, ( desi oltenii au scos din teren.. 2 aradeni...cu targa), cu oltenii.. Gazul ...au castigat. Vorba aia...oltenii sint ...oamenii interesului, se scuza...facand scandal !

Asa e cand vorbeste gura fara tine. Era o vorba... cap ai minte ce-ti mai trebuie. Daca tot zici de faza de la Arad, cand Bancu se ridica de jos si incearca sa sara la gatul blajinului jucator de la gazde, are in gura bandajul patat de sange. Sa spui ca nu se vede nimic inseamna ca ai si orbul gainilor. Constat ca multe ai mai adunat. Mai departe.... jucatorii vostri au cazul "secerati" de nesi.mtirea cu care s-au "d0pat". Au stat pe jos ca sa traga de timp din minutul 70, ei cadeau fara sa-i atinga nimeni. decarul vostru face intindere de la efort (ca pregatirea fizica e cam in pom dupa cum se vede) si tu acuzi ca este fault. Acel gen de contact sunt cu zecile intr-un meci si niciun jucatorl nu iese de pe teren. Deci tu compari mascaradele voastre de accidentari cu intrarile la rupere pe care le-ati facut.... Mare om, mare caracter... ZERO.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează