FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cum i-a convins Dan Petrescu pe jucătorii de la CFR Cluj; „Ne înjură? Mie chiar îmi place. E un om foarte calm”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 17:27

Ciprian Deac, unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj, a glumit pe seama temperamentului vulcanic al lui Dan Petrescu, antrenorul favorit să preia banca tehnică a ardelenilor în următoarea perioadă.

Dan Petrescu știe foarte bine să unească, să ne ţină aproape, să luptăm unul pentru celălalt. Este foarte important să ne ajutăm mult în teren. Acolo am făcut diferenţa anul trecut. Este un antrenor foarte bun, dar nu vreau să dau din casă.

Este printre puţinii antrenori care vine dimineaţa la stadion şi pleacă seara.  Mi-ar plăcea (n.r. să lucreze din nou cu Dan Petrescu). Dânsul m-a dorit şi în China. Am fost foarte aproape să plec cu dânsul. Mă bucur că putem lucra din nou împreună şi mă bucur că putem lucra la CFR.

Că ne înjură? Mie chiar îmi place. Glumesc. Este clar că se enervează foarte uşor, dar mie îmi place un asemenea antrenor. Când îl văd pe bancă, parcă îmi dă putere să alerg mai mult şi să vreau mai mult. Este foarte calm la pauză, nu l-am văzut niciodată nervos. Este nervos doar în timpul meciurilor. La antrenamente, este un om foarte calm, un om foarte bun, un om care simte jucătorul”, a declarat Ciprian Deac pentru TV Telekom Sport.

„Eu de când sunt aici sunt obişnuit să schimb antrenorii. Eu cred că este important ce facem noi jucătorii pe teren. Dacă va veni Dan Petrescu, noi o să ne bucurăm foarte mult. Cunoaşte foarte bine echipa. În mare parte, această echipă este formată de dânsul” Ciprian Deac

Citește și:

Copy-paste CFR campioană? Senzație de deja-vu în Liga 1, cu o etapă înaintea play-off-ului

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Superliga
Ziua și plecarea la Rapid! A fost dat afară de la echipă: „Contractul a fost încheiat”
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (14)
956712637694195
Porta Eporta  •  26 Februarie 2019, 21:28
Postat de martinpen pe 26 Februarie 2019, 20:08

Trebuie sa fii un pic idiot sa negi calitatea unui antrenor doar pentru ca injura... La genii si valori incontestabile trebuie sa le permiti mici excese...

Despre ce valori vorbesti? Sau la tine la deal si nea caisa B-ursu e o mare valoare? La ce mari cluburi a facut B-ursu vre-o mare branza? Te-ai gandit ca nu poate injura decat niste amarati? Adica niste gloabe? Te-ai gandit ce ar fi daca ar antrena la ... PSG? Crezi ca l-ar injura pe Cavani? Esti varza.

956712637694195
Porta Eporta  •  26 Februarie 2019, 21:25
Postat de lapusneanul pe 26 Februarie 2019, 19:27

o sa incerc sa ghicesc, fecesebist de mic ?..stii de ce am ghicit, se vede doar jumatate din frunzele de la morcov..:)

Bäiete esti urs; clar carpatin. Nu am fost nici o data stelist sau fcs... Dar nu sunt de acord cu pervesache gen B-ursu, care au fost umiliti de mici si deci ei nu stiu sa faca altceva decat umileasca, adica sa injure. Pe gloabe poti sa le injuri; dar te-ai gandit daca ar incerca un urs carpatin sa-l injure pe unu ca... Crisitano Ronaldo? Sau pe unu ca... prince Boateng? Eu cred ca Boa l-ar face varza calita. Tu ce crezi? Hai Rapidu!

steauacampioana1
steauacampioana1  •  26 Februarie 2019, 21:24
Postat de tequlix pe 26 Februarie 2019, 21:08

daca vine dan petrescu iar terminam fcsbmaneaua pe 3

iar termina fecedebe aka88rusiena romaniei pe locul 11. auzi la el.iar. cred ca in ultimi 25 de ani Steaua a terminat o data sau de dou ori pe locul 3,wtf? cum adica iar? voi chiar ca aveti ***. auzi la el,locul 3 si noi am sters pe jos cu aia care au sters pe jos cu cfr cluj. wtf? tot spune ca vine dan pelanty,dar vad ca nu mai vine. ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează