FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum va comercializa FCSB biletele la Derby de România? A ales o modalitate inedită! Cât costă, când vor fi puse în vânzare și câte va primi Dinamo

Fani FCSB foto: Imago
Fani FCSB foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 19:20 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 19:34

Derby de România nu se va juca în Ghencea, după ce negocierile dintre FCSB și CSA, pentru stadionul Steaua, au căzut definitiv în cursul zilei de astăzi. Ce urmează?

În regim de urgență, FCSB a încercat să amâne meciul cu Dinamo, de sâmbătă, însă nici adversara din Ștefan cel Mare, dar nici LPF nu au fost de acord și confruntarea a rămas programată pentru sâmbătă. Iar FCSB a apelat la varianta Arcul de Triumf, o arenă cu o capacitate de numai 8.100 de locuri.

Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”
FCSB
Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”

Toate cele 7500 de bilete pentru FCSB - Dinamo se vor vinde la case!

Tocmai pentru că acest derby va avea parte de un stadion extrem de mic, procedura prin care FCSB va comercializa bilete la această partidă va fi una atipică pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Șefii vicecampioanei au decis că niciun tichet nu se va vinde online, ci absolut toate cele 7.500 de bilete vor fi disponibile exclusiv la case. Măsura se dorește a reduce din riscurile ca multe tichete să fie achiziționate de suporteri ai rivalei.

Cel mai probabil, biletele nu se vor vinde la arena Arcul de Triumf, ci la casele de la Arena Națională. FCSB le va pune în vânzare vineri înainte de prânz și, foarte probabil, acestea vor fi epuizate în aceeași zi, astfel că sâmbătă, în ziua jocului, nu se vor mai regăsi și la stadionul care va găzdui întâlnirea. Din sursele GSP, prețurile stabilite nu vor fi cu mult diferite față de un meci obișnuit de campionat, chiar dacă disponibilitatea de tichete e extrem de mică în raport cu cererea uriașă. Prețurile vor varia între 30-40 lei la peluze și 90-100 lei la cele două tribune.

În privința biletelor pe care galeria lui Dinamo le va primi, acestea vor reprezenta 5% din numărul celor care vor fi scoase la vânzare. Ceea ce înseamnă că fanii roș-albilor vor avea la dipoziție doar 375 de locuri. În anii trecuți, când ambele echipe evoluau în derby, din postura de gazdă, pe Arena Națională, exista reciprocitate între ele și fiecare galerie oaspete primea aproape o peluză întreagă, în jur de 8.000 de bilete.

FCSB - Dinamo va avea loc sâmbătă seara, cu începere de la ora 21:30, urmând să fie transmis în direct de cele 3 posturi TV care dețin drepturile pentru Liga 1: Digi, Orange și Prima Sport.

Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”
FCSB
Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”

Câți bani pierde FCSB fiindcă joacă derby-ul cu Dinamo pe „Arcul de Triumf"

90 de mii de eurosunt încasările estimate pe care FCSB le va avea la derby-ul cu Dinamo, de pe "Arcul de Triumf"

500 de mii de euroar fi fost încasările pe care FCSB le anticipa la meciul cu Dinamo, în cazul în care meciul ar fi avut loc pe stadionul Steaua

800 de mii de euroar fi fost veniturile probabile pe care FCSB le-ar fi bifat la derby-ul cu Dinamo dacă meciul s-ar fi disputat pe Arena Națională

Citește și alte știri despre FCSB:

Talpan a intrat în direct și i-a transmis lui Becali cum va fi primit în Ghencea: „Până atunci nu are ce căuta!” + presiune pe LPF: „FCSB - Dinamo, scor 0-3!”

EXCLUSIV Lovitura dată de Dinamo înainte de meciul cu FCSB

Citește și:

Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Superliga
Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Superliga
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (9)
paolo16
paolo16  •  20 Iulie 2023, 05:31
Postat de creeperno534 pe 19 Iulie 2023, 22:37

Statul decide!

East la fel de prost ca si cu celalalt nick...

creeperno534
creeperno534  •  19 Iulie 2023, 22:37

Statul decide!

liviut1
liviut1  •  19 Iulie 2023, 20:26

Tara ***! Ai stadioane adevarate si niste neica nimeni fac concerte..... sau interzic scopul pentru care au fost facute..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează