FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu e la un pas de titlu, dar e nemulțumit după victoria de la Giurgiu: "Sunt foarte supărat, acest lucru mă îngrijorează"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 23:24

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a vorbit despre succesul reușit de echipa sa pe terenul Astrei Giurgiu, 2-0.

"Titlul nu e rezolvat, FCSB mai are de disputat meciul de la Craiova. Noi vom avea un meci greu în ultima etapă (nr. cu Viitorul). Mă bucur pentru victoria din această seară, îi felicit pe jucători, dar nu mă gândesc încă la titlu. 

Era important să jucăm bine, am schimbat și sistemul de joc, a trebuit să riscăm, altfel nu era foarte greu. Sunt foarte supărat că n-am marcat și al treilea gol. Pentru acest lucru sunt foarte îngrijorat.

A fost o săptămână grea și urmează una și mai grea. E o presiune mare, un stres foarte mare, dar e bine că trăim aceste lucrurui, orice jucător și-ar dori asta. Mai avem doar un meci și sperăm că vom reuși să aducem campionatul la Cluj. 

Ne așteaptă un meci foarte greu în ultima etapă cu Viitorul, sunt sigur de asta. Mă gândesc doar la acel meci, nu la și ce va fi după aceea", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

 

clasament

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
tezeu99
tezeu99  •  14 Mai 2018, 06:52

Victorie Craiova si hasta la vista cu FC FCSB!

960317577335949
Andrei Dorin  •  14 Mai 2018, 05:05

CATERINCÃ ! Când a mai marcat 2 goluri Cfr-ul ? Nici in amicale ! De prost gust,Dane. Pleacã repede de-acolo ,pânã la primul meci internaţional , cã vor avea "soarta" Viitorului ~ coef.Uefa=Zero Fcsb a pierdut pe mâna ei ,incepând cu vânzarea portarului si terminând cu meciul retur cu Cfr -unde trebuiau sã facã golaveraj.

dordor
dordor  •  14 Mai 2018, 00:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

'Nea Horica, hai trage scufia pe sfecla si fa nanutza matale cu fata catre tabloul lui Dragnea...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează