FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, după despărțirea de Adrian Mutu: „Este extrem de deranjant” + A enumerat 3 motive pentru care Rapid l-a ales pe Cristiano Bergodi

Dan Șucu și Adrian Mutu
Dan Șucu și Adrian Mutu

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 12:28 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 12:34

Acționarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Șucu, a emis un comunicat de presă în care confirmă informația prezentată în urmă cu scurt timp de GSP: Cristiano Bergodi (58 de ani) va fi noul antrenor al trupei din Giulești.

Omul de afaceri a precizat că este extrem deranjant ca o echipă să schimbe antrenorul cu o săptămână înainte de startul campionatului, aluzie la faptul că Adrian Mutu (44) a acceptat oferta venită din Azerbaidjan, de la Neftchi Baku, și a plecat de la Rapid cu puțin timp înainte de startul sezonului de Superliga. 

Dan Șucu a enunțat și motivele pentru care conducerea Rapidului l-a ales pe Crsistiano Bergodi drept noul antrenor al echipei. 

Galeria, al 12-lea jucător, nu firmă de PR pentru antrenori
editorial
Galeria, al 12-lea jucător, nu firmă de PR pentru antrenori

Dan Șucu a anunțat că italianul Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al Rapidului: „Îl așteptăm să parafeze contractul și să îi dăm drumul la treabă”

„Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului.

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie.

Mâine (n.r - luni), îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a declarat Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului. 

Cristiano Bergodi revine astfel pentru a treia oară în carieră pe banca tehnică a Rapidului. A mai antrenat în Giulești între iulie 2007 și octombrie 2007, reușind să câștige atunci Supercupa României cu alb-vișiniii. Al doilea mandat al lui Bergodi la Rapid a fost înregistrat între aprilie 2015 și iunie 2015.

Șeful galeriei Rapidului îl contestă pe Cristiano Bergodi: „A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”. Cifrele îl contrazic

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, șeful galeriei Rapidului, a contestat vehement numirea lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. Sâmbătă, acesta a scris, în mediul online, că italianul este cel care a retrogradat echipa în Liga 2, în sezonul 2014-2015.

„Poate mulți dintre voi ați uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a fost mesajul lui Liviu Ungurean.

Costin Ștucan, după teoria înaintată de liderul galeriei de la Rapid: „Nu Bergodi a retrogradat echipa!”

Sâmbătă seară, în cadrul emisiunii GSP Live, jurnalistul Gazetei Sporturilor, Costin Ștucan, a contrazis teoria lui Liviu Ungurean.

„Înțeleg că domnul Bocciu a spus că Bergodi a retrogradat echipa. Domnule Ungurean, dacă nu știți, haideți să deschidem statisticile din sezonul 2014-2015, să vedem dacă Bergodi a retrogradat Rapidul!

Domnul Marian Rada a avut în 11 meciuri 0,55 puncte/meci, apoi Ionel Ganea a avut 1,10 puncte/meci, după care Cristi Pustai a avut o medie de 1,22 puncte/meci, apoi urmează Cristiano Bergodi, cu o medie de 1,38 puncte/meci.

Bergodi n-a retrogradat Rapidul! Nu stă în picioare argumentul ăsta. A fost ultimul antrenor din sezonul în care a retrogradat Rapidul? Da, dar n-a mai putut să repare ce au stricat alții înaintea lui”.

Citește și: 

E gata! Cristiano Bergodi semnează luni cu Rapid

Legenda Rapidului îi pune în gardă pe șefii din Giulești: „Să se gândească foarte serios!” + De ce crede că echipa e într-o situație complicată

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (35)
Dobermannul
Dobermannul  •  09 Iulie 2023, 21:12
Postat de valentindragobete pe 09 Iulie 2023, 20:40

Dezamăgești prietenaș, recunosc greșeala-i la mine că te-am supraestimat

N-ai gresit cu nimic. M-ai facut sa rad.

valentindragobete
valentindragobete  •  09 Iulie 2023, 20:40
Postat de Dobermannul pe 09 Iulie 2023, 17:38

Pai nu sunt ma prostovane in interior ca traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul.

Dezamăgești prietenaș, recunosc greșeala-i la mine că te-am supraestimat

malinas
malinas  •  09 Iulie 2023, 20:35

Multumesc Adrian Mutu!Multumesc Dan Sucu!Sucu a destramat multe vise ale multor personaje dubioase din jurul echipei si a clubului.Sa plangi pe la tv si sa te autopropui antrenor in situatia in care in ultimi ani ai facut atata circ,denota lipsa de caracter,Domnule Sumudica!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează