FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, derapaj la adresa lui Gigi Becali: „Tupeu fără limită sau problemă medicală”

Dan Șucu, patronul Rapidului
Dan Șucu, patronul Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2023 18:34 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 13:18

Dan Șucu (60 de ani) i-a dat replica lui Gigi Becali (65 de ani), după ce acesta l-a făcut „sclav”. Patronul Rapidului nu i-a dat numele omologului de la FCSB.

Invitat la emisiunea „Suflet de rapidist”, Dan Șucu a fost întrebat dacă a fost consultat în privința schimbării regulii U21. Patronul Rapidului i-a răspuns, în sfârșit, lui Gigi Becali, care îl făcuse „sclav” la acel moment.

Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”
FCSB
Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”

Dan Șucu: „E fără sens!”

„Înainte să meargă la aceste consfătuiri sau cum le numesc ei, la Ligă, la Federație, Comitet Executiv… Înainte să meargă într-un Comitet Executiv, noi ne uităm un pic pe ordinea de zi care e de discutat și când avem ceva de comunicat, explicăm celui care merge acolo care e poziția clubului ca să îi dăm un mandat. Că nu merge cineva acolo fără un mandat. Mi se pare fără sens.

Pe ordinea de zi, ideea de desființare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de așa ceva. Faptul că apare acolo pur și simplu cineva, se scoală dimineața și îi trece prin cap că vrea să desființeze o regulă și merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minții.

„E fără sens! Și mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu știu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită și ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare și făcut ceva”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Nenea Șucu, sclav”

„Nenea Șucu, sclav. Care se dă patron de mobilă și se dă deștept pe la televizor, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamente. El se dă deștept, dar vrea să fie sclav. El, Șucu, care el e patron, vrea să fie sclav. Băi, sclavule, atunci, de Șucule!”, spusese Gigi Becali, despre Dan Șucu.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

A doua zi după remiza cu FCSB, U Cluj a anunțat un transfer » Ioan Ovidiu Sabău primește un atacant cu peste 70 de meciuri în Eredivisie
MERCATO
A doua zi după remiza cu FCSB, U Cluj a anunțat un transfer » Ioan Ovidiu Sabău primește un atacant cu peste 70 de meciuri în Eredivisie
Revenire spectaculoasă la Bayern Munchen » Fotbalistul se antrenează cu campioana Germaniei
BAYERN MUNCHEN
Revenire spectaculoasă la Bayern Munchen » Fotbalistul se antrenează cu campioana Germaniei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (34)
valihaita
valihaita  •  05 Octombrie 2023, 21:49
Postat de guimaraes1.0 pe 03 Octombrie 2023, 21:59

Ca orice 12sbist n-ai inteles ignoranta lui sucu.daca nu-l provoca robert nita in emisiunea de azi de la fanatik ca sa dea un raspuns fie si cu delay cum crezi tu nici ca baga sucu in seama aberatiile pipereanului.il ignora ca pe un nimeni spre oftica 12sbista.tu chiar crezi ca sucu nu stie ce declara al vostru idol?diferenta este ca nu se pune la mintea lui nu-i raspunde si prin ignoranta il oftica si mai tare invlusiv pe nn si toata adunatura 12sbista.repet respect dan sucu!

Noroc cu inteligentii ca tine ca ne lumineaza ce-a vrut sa spuna ''*** '' care e ''bos'' la Rapid !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danglumetu
danglumetu  •  05 Octombrie 2023, 13:41

sa fie, oare, vreun buboi sub crucea aia rosie de pe capul ciobanului???

FlorinOprea
FlorinOprea  •  05 Octombrie 2023, 08:59

“Talentatul domn Șucu” uită să spună că noi toți am plătit stadionul pe care îl stăpânește el și că nu a băgat nici un leu până n-a avut stadion. Așa că a se slabi …

Vezi toate comentariile (34)
Comentează