FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Erau în cantonament! Dacă antrenorul nu ia măsuri, avem acționari!” » Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”

Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, a fost foarte afectat de înfrângerea cu Poli Iași, 1-3, foto: Imago +6   FOTO
Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, a fost foarte afectat de înfrângerea cu Poli Iași, 1-3, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 15:34 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 17:18

Dan Șucu a oferit o primă reacție pentru GSP, după ce Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși petrecând într-un club de noapte, după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași 1-3.

„Un milion de oameni așteaptă și-și doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iași, ca să-I încurajeze și au pus suflet. Au plecat toți dezamăgiți, inclusiv eu.

OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion”, a început Dan Șucu pentru GSP.

Dan Șucu anunță măsuri drastice pentru Alexandru Albu și Andrei Borza: „În seara asta se află”

„Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a spus Dan Șucu pentru GSP.RO.

Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

„Despre ce oameni și ce suflete vorbim în cazul lui Alexandru Albu și Andrei Borza?”

„În orice organizație, disciplina e obligatorie. Într-o situație ca asta, contează ce atitudine ia clubul, pentru că nu e un club fără suporteri, fără oameni care pun suflet. Un milion de fani speră și se bazează că și jucătorii sunt acolo cu inima și cu sufletul.

Dar despre ce oameni și despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?! Pentru că atunci când s-a terminat meciul, cei 2.000 de oameni care erau supărați s-au urcat în mașini și fac 6 ore în autobuze sau trenuri să ajungă acasă. Nu s-au dus la distracție.

Repet, aștept rezultatul investigației până în această seară, iar dacă nu, există un acționar și o să ia el decizia”, a mai spus principalul acționar al Rapidului.

  • Rapid a pierdut la Iași, scor 1-3 cu Poli Iași, un eșec care i-a enervat teribil pe suporterii giuleșteni și l-a descumpănit pe Dan Șucu, în perspectiva luptei la titlu.
  • A fost prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de 5 victorii la rând. După meci, în momentul în care au mers în fața propriilor suporteri, fanii Rapidului i-au apostrofat pe jucătorii giuleșteni.

Nota 4a primit-o Andrei Borza pentru prestația de la Poli Iași, în timp ce Alexandru Albu a primit 5

Citește și alte articole:

Dan Șucu l-a detronat pe Gigi Becali: „E everywhere”
RAPID
Dan Șucu l-a detronat pe Gigi Becali: „E everywhere”
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (34)
paul101089
paul101089  •  26 Februarie 2024, 10:53
Postat de steaua.libera pe 25 Februarie 2024, 15:47

Odododo, pe el si pe suporteri ii doare sufletul. Ntz ntz cum a devenit Sucu rapidsit intr-o seara... Sucu foloseste politicianisme ieftine pentru a ajunge la inima rapidistului de rand care, de ce nu, va si pune stampila pe el in curand

Cred ca in cazul tau sunt doar 2 variante: ori ai procesorul prea mic si prajit, ori faci atata gargara cu buna stiinta, in schimbul unei recompense. Si ar mai fi a treia: cele doua amestecate.

John.Wick
John.Wick  •  25 Februarie 2024, 23:00

sufletul fîcîrîului, șuțule

andreigeorge66
andreigeorge66  •  25 Februarie 2024, 22:47

Sincer să fiu nu pot vorbi despre Rapid decât atunci când joacă cu echipa mea de suflet FCSB !...În al doilea rând ,despre ce este în casa altuia nu poți vorbi,decât dacă te deranjează personal !....Părerea mea este că profesionalismul în meseria de fotbalist lasă de dorit în România noastră,nu numai în cazul unor jucători care după o înfrângere dureroasă, petrec cu seninătate prin cluburi !...Caracterul și educația este greu să le clădești la oameni care câștigă foarte ușor o grămadă de bani și care nu înțeleg că, după un meci de fotbal pierdut deși te lupți pentru câștigarea unui campionat,atunci trebuie să fi trup și suflet alături de echipa ta !...Fotbaliștii sunt oameni și ei,uneori se comportă ca niște copii răsfățați,și de aceea,la echipele mari din fotbal există specialiști care să-i consilieze și să-i îndrepte !...Nu întotdeauna bâta este soluția....discută cu ei,întreabă-i...caută-le în suflet și apoi iei măsuri !...Ca antrenor,ca patron....Dacă repetă greșeala,atunci schimbi...macazul !...Borza este tânăr...l-a luat valul,anturajul,poate vreo moldoveancă focoasă...nu știu !...Eu,în locul dl. Șucu aș lăsa echipa și antrenorul să hotărască măsurile împotriva jucătorilor în culpă !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează