FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atacă fără menajamente după ce a fost dat afară: „La Dinamo, răutatea, invidia și falsitatea au făcut mereu parte din lucrurile de la birouri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 19:54 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:03

Ionel Dănciulescu a fost demis azi de la Dinamo, unde ocupa funcția de director sportiv, iar acum a avut un mesaj dur pentru pentru conducerea clubului.

Deși într-un mesaj postat pe Facebook spunea că nu o va vorbi de rău pe Dinamo, fostul oficial al „câinilor” a dat acum mai multe detalii despre plecarea sa și i-a atacat pe cei care au funcții de conducere la club.

„Am fost azi la birou și am vorbit cu domnul Țălnar, avocatul spaniolilor și Bogdan Bălănescu. Am zis că nu e nicio problemă și să semnăm actele legate de plecarea mea. Noul patron a avut ieri o discuție cu o parte dintre angajați și a zis că pentru moment nu se va schimba nimic și că fiecare va fi evaluat.

Stau și mă întreb unde a fost evaluarea mea. Eu nu am avut niciun dialog cu noul patron. Când a fost făcută evaluarea? Poate că în trecut, când au venit niște trimiși ai lui.  Dar poate s-a făcut prin alte persoane pentru că nu a discutat nimeni cu mine. Noul patron nu știe ce pot să fac, cum pot ajuta echipa, ce carcter am. Dar așa e viața.

La Dinamo nu se spune nimic pe nume. Lucrurile s-au făcut întotdeauna pe la spate. Răutatea, invidia și falsitatea au făcut mereu parte din lucrurile de la birouri. Niciodată, nimeni n-a avut curajul să spună lucrurile pe față. Debarcarea mea ar fi avut loc mai devreme, dar cei din vechea conducere s-au temut de o reacție a suporterilor. Acum, venind un nou patronat, lucrurile se liniștesc”, a spus Dănciulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO. S-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pică varianta Cosmin Contra? Prima reacție a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 August 2020, 06:52

Rautatea invidia si falsitatea sunt calitatile tale Danciule

creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:41

Ai fost un mare jucator si esti un mare suporter dinamovist insa nu prea te descurcai acolo la birouri si trebuia sa vina schimbarea asta. Oricum, ai respectul meu

tipsy
tipsy  •  14 August 2020, 22:01

E clar ca a fost lucrat. Ca doar nu s-au gandit spaniolii aia, primul lucru sa il dea afara pe Danciulescu, despre care nici nu stiau nimic - decat ca e legenda a clubului si are un salariu insignifiant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează