FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu despre plecarea de ultimă oră de la Dinamo: "Jucătorul vrea să se transfere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 20:35

Paul Anton (26 de ani) e foarte aproape s-o părăsească pe Dinamo, fiind dorit insistent de rușii de la Anji Mahacikala.

Oferta e confirmată de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", care recunoaște că e greu ca mijlocașul să mai rămână la Dinamo.

”Există un interes destul de mare din partea celor de la Anji. Nu sunt reglate toate datele contractului, dar sunt șanse destul de mari ca el să plece.

Nu știu pe ce sumă. Din ce știu eu, este un contract destul de bun pentru el. El își dorește să plece, dar lucrurile nu sunt încă perfectate”, a anunțat Dănciulescu la TV Digi Sport.

19 meciuri a jucat Anton pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

8.500 €câștigă lunar Anton la Dinamo

1.000.000 € e cota de piață a lui Anton, conform transfermarkt.de

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Decembrie 2017, 21:28

Pentru a i se face loc lui, ca titular, a fost indepartat Busuladzic. Adica un mijlocas bun, care-si dorea sa joace pentru Dinamo. Spre deosebire de Anton, care-i doar in "marea trecere", vorba lui Blaga. Vine, se pune pe picioare si o tunde catre un salariu mai bun si o banca de rezerve confortabila.

cristi_butelie
cristi_butelie  •  13 Decembrie 2017, 21:50
Postat de dinamo_fan pe 13 Decembrie 2017, 21:11

daca omul vrea sa plece..sa plece. oricum la Dinamo nu prea avem ce sa-i reprosam. Anton nu intra pe teren sa faca act de prezenta sau sa ia fotbalul al misto. intra sa dea maxim. uneori ii iese mai bine, alteori mai putin bine.

Stii ce se intampla pe o nava in momentul naufragiului?

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Decembrie 2017, 11:17

Anton este un jucator foarte bun.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează