FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV El e „asul” din mâneca lui Șucu? Variantă de ultim moment pentru banca Rapidului

Daniel Isăilă (în stânga) / Sursă foto: Arhivă GSP
Daniel Isăilă (în stânga) / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de , - Publicat joi, 06 iulie 2023 22:30 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 23:07

Cu Adrian Mutu aproape plecat de la Rapid, conducerea alb-vișiniilor lucrează deja în culise la găsirea unui înlocuitor pentru „Briliant”. 

GSP.ro a informat joi de variantele Șumudică și Bergodi, însă un alt nume, mult mai surprinzător, s-ar afla în planurile patronului Dan Șucu: cel al lui Daniel Isăilă, liber de contract după despărțirea de Baniyas, clubul din Emirate pe care l-a pregătit între 2020 și 2023.

Surse autorizate dezvăluie pentru Gazeta Sporturilor că Daniel Isăilă e o soluție pe care șefii din Giulești o iau serios în calcul și că fostul selecționer al naționalei de „tineret” „nu-i doar o propunere aruncată pe o listă”

Mutu a anunțat conducerea Rapidului că negociază cu Neftchi » Decizia clubului
RAPID
Mutu a anunțat conducerea Rapidului că negociază cu Neftchi » Decizia clubului

Daniel Isăilă, varianta-surpriză pentru funcția de antrenor la Rapid

Isăilă, 51 de ani, are profilul antrenorului agreat de noul patronat de la Rapid: tehnician tânăr, apreciat în fotbalul românesc, atras de proiecte pe termen lung și cunoscut pentru faptul că-și duce contractele la bun sfârșit. 

În ultimii șapte ani, Isăilă are doar trei echipe în CV, o raritate printre antrenorii noștri. Acesta a pregătit naționala U21 - ba chiar e considerat de unele voci adevăratul „creator” al generației care ajungea în semifinalele EURO 2019 - pentru ca apoi să petreacă doi ani la Al-Hazem și trei la Baniyas.

El e „asul” din mâneca lui Șucu? Variantă de ultim moment pentru banca Rapidului
Daniel Isăilă a fost și „secund” al naționalei / foto: Arhivă GSP

În prealabil, Isăilă a cucerit, din postura de „principal” al Astrei, o Cupă și o Supercupă. Au fost primele performanțe importante ale clubului lui Ioan Niculaie, cele care au „prevestit”, practic, titlul din 2016, luat cu Șumudică.

Daniel Isăilă, la finalul lui iunie: „Așteptăm până la următoarea provocare”

„Deocamdată sunt în vacanță, vreau să mă bucur de lucrul acesta. Am terminat contractul cu cei de la Baniyas, n-am mai reînnoit, au fost reduceri salariale, reduceri de buget și aveam nevoie de garanții pentru a putea continua. S-au mai pierdut niște jucători, la fel ca în ultimii doi ani, fără a avea posibilitatea de a lua alții și atunci am considerat că e mai bine să iau o pauză. 

Am avut alte contacte, din păcate nu s-au materializat, așteptăm până la următoarea provocare”, afirma Isăilă, într-o intervenție la Radio Sport Total FM

VIDEO (Arhivă) Daniel Isăilă, la GSP Live: „Cooperativa ne-a tras mult in jos”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Lovitură! Vin după Mutu la București! Rapid riscă să-și piardă antrenorul chiar înainte de startul SuperLigii

„Poate să plece!” » Conducerea Rapidului, prima reacție despre situația lui Adi Mutu: „Trebuie să găsim o soluție, nu?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  07 Iulie 2023, 20:26

e bun. Sigur nu retrogradeaza cu el :)

CLIENT
CLIENT  •  07 Iulie 2023, 17:58

Problema e simpla. Cine poate sa se bata (ca antrenor) cu Hagi, Mandorlini, chiar Neagoe, Ciubotariu ? Cu loturile puternice FCSB, Sepsi, Craiova(ambele) ? Exclus Isaila,Sumudica, si alte gaselnite plafonate. Poate Bergodi( totusi fara anduranta pe durata unui campionat),Maldarasanu( in crestere), daca nu avem cum Lucestii, Dan Petrescu, Olaroiu, sau alt antrenor obisnuit cu lupta la varf si cupe europene.

CLIENT
CLIENT  •  07 Iulie 2023, 17:34

Pare un antrenor serios. Dar nu ataci locurile 1-3 , cupa si cupele europene cu necunoscuti care nu au aratat mare lucru. Trebuie antrenor cu nume, profesionist, neinregimentat si neinfluentabil. Singurul de la noi(potrivit pentru Rapid) este Maldarasanu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează