FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1

Daniel Niculae / Foto: Imago Images
Daniel Niculae / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 09:44 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 14:41

Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, jubilează după ce FCSB s-a încurcat în deplasarea de la Cluj împotriva Universității (0-0), iar giuleștenii s-au apropiat la 7 puncte de marea rivală.

Rapid, ocupanta locului 2 din Superligă, cu 48 de puncte, este principala urmăritoare în lupta pentru titlu a liderului FCSB (55 de puncte).

Basarab Panduru nu are milă de FCSB: „Să spună mulțumesc pentru egal! A fost un meci foarte slab. Parcă a venit pe jos la Cluj”
U CLUJ - FCSB 0-0
Basarab Panduru nu are milă de FCSB: „Să spună mulțumesc pentru egal! A fost un meci foarte slab. Parcă a venit pe jos la Cluj”

Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles pentru FCSB

Daniel Niculae, oficial al alb-vișiniilor, a postat pe Instagram, la story, un mesaj care relevă optimismul său: „Venim”, urmat de un emoticon cu un demon și un steag în culorile Rapidului, pe o fotografie cu niște urme de pași făcuți pe zăpadă.

Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1

Rapid este cea mai în formă echipă din Superligă în ultimele 5 etape. Gruparea de lângă Podul Grant are maximum de puncte în precedentele 5 întâlniri din primul eșalon și un golaveraj de 11-5.

Liderul FCSB ocupă poziția secundă în această ierarhie, cu 11 puncte și un golaveraj de 9-1. Pe lângă remiza albă de aseară cu „U” Cluj, roș-albaștrii s-au mai încurcat și pe teren propriu cu Farul Constanța (1-1), iar între cele două egaluri au trecut cu mari emoții de Sepsi Sfântu Gheorghe pe Arena Națională (1-0).

Rapid o va întâlni pe FCSB în ultima etapă din sezonul regular, pe teren propriu. Giuleștenii s-au impus în ultimele 3 derby-uri împotriva roș-albaștrilor.

„U” Cluj și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #26 din Superliga. Roș-albaștrii s-au încurcat din nou cu ardelenii, după 2-2 în tur. FCSB a pierdut din avansul față de Rapid. Trupa pregătită de Elias Charalambous mai are doar 7 puncte în față.

La rândul ei, în această rundă, Rapid a câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0, prin golurile marcate de kosovarii Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani, ajungând astfel la 5 victorii din tot atâtea meciuri în 2024.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rapid - Hermannstadt 2-0 » Cristiano Bergodi, satisfăcut peste măsură de Marian Aioani + a vorbit pe larg și despre faptul ca e încântat de campania de transferuri

Citește și: 

Gigi Becali acuză jocuri de culise: „Nu o vreau în play-off, că poate face omenie cu Rapid!”
PLAY-OFF
Gigi Becali acuză jocuri de culise: „Nu o vreau în play-off, că poate face omenie cu Rapid!”
Liderul lui U Cluj nu o vede bine pe FCSB: „Va avea probleme. E «groasă» să joci în Giulești” » Alex Chipciu a analizat candidatele la titlu
U CLUJ - FCSB
Liderul lui U Cluj nu o vede bine pe FCSB: „Va avea probleme. E «groasă» să joci în Giulești” » Alex Chipciu a analizat candidatele la titlu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
FlashGordon
FlashGordon  •  26 Februarie 2024, 01:39
Postat de magic4ever pe 20 Februarie 2024, 11:23

Fcsb este in cadere libera si sunt toti constienti ca vor urma 3 infrangeri cu Rapid pentru ca i-au batut pe unde i-au prins si cand aveau lotul mai slab....Rapid castiga campionatul

iarasi te-ai facut de rusine prostule. sunt 10 puncte avans pentru Steaua din liga 1 cu 13 etape inainte de final. uriasa distanta.

thorvald
thorvald  •  20 Februarie 2024, 18:03

Norocul fcsb-ului este ca rapidu' se cam apropie de "mal" unde, ca in multe alte ocazii, se va ineca in stilul bine cunoscut.

1973
1973  •  20 Februarie 2024, 14:54

Daniel Niculae cel mai prost oficial al unui club de fotbal din România. El nu spune că jumătate din punctele din clasament ale echipei Rapid au fost câștigate la fel ca și sezonul trecut de echipa Farul Constanța, cu ajutorul arbitrilor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează