FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Cu 4 zile înainte de Rapid - FCSB, aprinde derby-ul: „Fanii vor veni steliști, vor pleca rapidiști”

Imagini suprinse după FCSB - Rapid / foto: Raed Krishan
Imagini suprinse după FCSB - Rapid / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 17:31 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 18:17

Daniel Niculae, președintele Rapidului, aprinde derby-ul cu FCSB cu 4 zile înainte de meci, cu o ironie la adresa roș-albaștrilor.

  • Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Oficialul giuleștenilor crede că fanii FCSB vor fi impresionați de atmosfera creată de rapidiști pe Arena Națională. Meciul va fi sold-out, aproximativ 50.000 de suporteri vor urmări derby-ul de la fața locului.

Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia
FCSB
Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia

Daniel Niculae, ironie pentru FCSB: „Suporterii steliști vor pleca rapidiști”

„Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti, pentru că vor admira spectacolul făcut de fanii noştri de la Peluza 1 şi Tribuna a 2-a. Nu cred că vor veni foarte mulţi stelişti pentru că e o cerere uriaşă din partea fanilor noştri. 

Este un meci foarte-foarte important, dar nu e un meci decisiv. Trebuie să luptăm până la capăt, se înjumătăţesc punctele, sunt echipe foarte bune în play-off, care pot încurca pe oricine.

Dacă am fi reuşit, şi cu siguranţă am fi meritat, să câştigăm la Craiova, dacă am fi primit acele două lovituri de la 11 metri, am fi fost mult mai aproape de FCSB şi la o distanţă mai confortabilă de CFR Cluj.

Nu a fost o decizie uşoară de a se juca pe Arena Naţională. Sunt păreri pro şi contra. Ştim foarte bine că Giuleştiul este casa noastră, însă cererea a fost una imensă de bilete. Cu siguranţă se va juca cu casa închisă.

Sunt plusuri şi minusuri. Ne-am gândit la toate variantele. Am vorbit şi cu Liviu (n.r. - Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului). Am luat decizia să jucăm acolo, vom vedea ce se va întâmpla la următorul derby şi unde se va juca. Important e ca noi să fim gazde ospitaliere. Le-am oferit o peluză, să fie spectacol”, a declarat Daniel Niculae, potrivit as.ro.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

Citește și:

„Prostii, minciuni!” » Gică Hagi, IUREȘ de 17 minute despre Ianis: „Cum n-a jucat? Mă risc public și o spun!”
FAMILIA HAGI
„Prostii, minciuni!” » Gică Hagi, IUREȘ de 17 minute despre Ianis: „Cum n-a jucat? Mă risc public și o spun!”
Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB
FCSB
Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  07 Martie 2024, 08:13

Nu prea cred eu ca vin stelistii sa vada pe sc fc fcsb sa. adica ce treaba ar avea stelistii cu formatia asta fara istorie si o cruce drept emblema?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  06 Martie 2024, 22:35

Precizare extrem de importanta : La meciul tur, fcsbeii au pus în vânzare biletele cu ( atenție!) 17 zile inainte de disputarea meciului cu Rapid, doar, doar i-o umple buzunarele lui Gigi Valiza. Au reușit sa adune doar 40.500 de spectatori. Pentru meciul retur ,Rapidului i-au trebuit doar 3 ( trei) zile ca să vândă 48.000 de bilete. Cererea de bilete depășea 60.000 . Dacă jandarmeria va fi de acord sa micșoreze spatiile tampon atunci vor fi peste 50.000 de spectatori. Drept urmare este lesne de înțeles cine este echipa cu cei mai mulți suporteri, singura care are cu adevărat galerie. Nici echipa Națională nu are galeria Rapidului. Pt necunoscători:" Din Giulesti pana-n Madrid , nu-i echipa ca Rapid! " " Hai Rapidu', Hai Realu'!"

freddy
freddy  •  06 Martie 2024, 19:52

Nu și a învățat lecția cu "venim"! Mai baga o fisă. Bine. Venim. Vedem noi cum plecam. :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează