FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu îl desființează pe Alexandru David, președintele lui Dinamo: "Dacă îi arăt o poză cu echipa lui Lucescu, zice că e Steaua '86"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 18:23

Fostul mare fotbalist dinamovist Dănuț Lupu, 51 de ani, a vorbit despre Alexandru David, președintele lui Dinamo. Lupu îl taxează dur pe David după răspunsul ironic al acestuia, care l-a declarat "incompetent în a-i evalua munca".

“E ultimul foc de avertisment pe care i-l dau lui David. Îl sfătuiesc să stea în banca lui şi să nu îmi mai pronunţe niciodată numele. El e o glumă de conducător. Vreau să îl întrebaţi pe acest ziarist David la câte meciuri ale lui Dinamo a fost prezent în calitate de conducător al acestui club? Dacă nu îşi aduce aminte, atunci vă spun eu: la două. Atât! În deplasare nici nu mai are rost să vorbim.

Dar ca să vă daţi seama cine conduce Dinamo vreau să vă mai spun că dacă îi arătaţi o poză lui David cu echipa Dinamo a lui Mircea Lucescu o confundă cu Steaua '86, dar să mă mai recunoască şi pe mine...

Vă dau scris că aşa este! Ăsta este Alexandru David. Nu are nici o treabă cu fotbalul. Mare minune dacă nu zice că nea Mircea Lucescu este nea Imi Ienei. Cam ăstia sunt acum conducătorii de la Dinamo, iar noi ne mirăm de ce a ajuns clubul în halul ăsta", a zis Lupu pentru Fanatik.

Citește și: "Îl las să facă ce vrea, cunoaște arbitrii » Dănuț Lupu a șters pe jos cu oficialii lui Dinamo și face dezvăluiri șocante

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  24 Septembrie 2018, 19:56

Bai Lupule!Tu care ai fost cica scouter pe acolo,chiar te faci ca nu stii ca David ala lucreaza la Rin Hotel si ca a fost delegat de Negoita, sa se ocupe si de Dinamo!Dar numai in timpul liber!Asa ca nu e el vinovat ca nu asista la meciurile lui Dinamo,avand treaba in administrarea hotelului!Dar tu,cu ce te ocupai pe la clubul Dinamo?Ca de adus jucatori nu ai adus pe niciunul-nici macar de la echipa de tineret- iar singura ta treaba era sa umbli cu intrigile lui Dinu la Miriuta!Sau sa joci miutze pe la tot felul de "serbari campenesti",ba pe la Rapid,ba pe la Galati!Normal ca pana la urma,David a trebuit sa te zboare!Chiar daca acuma vii cu nu stiu ce insinuari,aia nu inseamna ca e ceva de capul tau!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Septembrie 2018, 21:29

de cand e alexandru david presedinte, dinamo bucuresti traieste o poveste de vis !

1745flo
1745flo  •  24 Septembrie 2018, 21:09

Bravo Lupu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează