FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Un junior de 19 ani a murit ars de viu în Ploiești, după un teribil accident rutier

Darius Sârbu, legitimat la ACS Petrosport Ploiești, a murit duminică noapte într-un accident de mașină.
Darius Sârbu, legitimat la ACS Petrosport Ploiești, a murit duminică noapte într-un accident de mașină.

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 13:51 / Actualizat luni, 21 august 2023 14:14

Darius Sârbu, legitimat la ACS Petrosport Ploiești, a murit duminică noapte într-un accident de mașină.

Un accident teribil de circulație a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Ploiești, pe strada Mihai Bravu. O mașină condusă de un șofer de 18 ani a lovit un stâlp și apoi a luat foc, informează Libertatea, care citează Telegrama.

Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier

- IJP Prahova

Darius Sârbu, junior legitimat la ACS Petrosport Ploiești, a murit într-un accident de mașină

În autovehicul se aflau 3 adolescenți, iar doi dintre ei au rămas blocați în mașina care au luat foc și au decedat arși de vii. A treia persoană a fost găsită conștientă și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Numele pasagerului decedat e Darius Sârbu, fotbalist la ACS Petrosport Ploiești. El jucase sâmbătă pentru echipa lui, în Liga A Prahova, cu ACS Cornu.

„Clubul Petrosport Ploiești anunță pierderea prematură a unui copil deosebit. La doar 19 ani, Darius Sîrbu s-a stins din viață în cumplitul accident care a avut loc în Ploiești, duminică noapte. Conducerea clubului și colegii din echipă sunt alături de familia îndoliată, în aceste momente grele, și le transmit sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace!”, a comunicat echipa la care era legitimat Sârbu.

⚫️⚫️😢 cu mare durere in suflet va anunțam ca astăzi jucătorul nostru Darius SIrbu, a plecat … mult prea devreme dintre noi ….!!!⚫️⚫️ 🕯️Condoleante familiei îndurerate !!! …………………

Posted by Petrosport Ploiesti on Monday, August 21, 2023

În etapa următoare a Ligii A Prahova se vor păstra momente de reculegere la începutul fiecărui meci în memoria lui Darius, notează prahovainfo.ro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează