FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

L-a scos din sărite pe Mihai Stoica: „E sfidare la adresa bunului simț, nu doar la adresa noastră!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a lansat un atac la adresa selecționerului Daniel Pancu.  / FOTO: Imago
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a lansat un atac la adresa selecționerului Daniel Pancu. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2023 17:35 / Actualizat joi, 07 septembrie 2023 18:11

Conflictul în jurul neconvocării lui Octavian Popescu (20 de ani) la naționala U21 a României continuă. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a lansat un nou atac la adresa selecționerului Daniel Pancu. 

  • Meciul Albania U21 - România U21 se joacă pe data de 12 septembrie, de la ora 19:30, live pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena
  • România U21 face parte din grupa E preliminară pentru Campionatul European, alături de Finlanda, Albania, Muntenegru, Armenia și Elveția

Accidentarea lui Ștefan Baiaram (21 de ani) l-a făcut pe Daniel Pancu să îl cheme de urgență la naționala de tineret pe Marian Danciu (21 de ani), mijlocașul Universității Craiova. Mihai Stoica a răbufnit iar la adresa selecționerului, considerând că i se face o nouă nedreptate lui Octavian Popescu.

Costin Curelea, debut victorios pe banca naționalei U20 » Goluri frumoase marcate de Radaslavescu și Doru Andrei
ROMÂNIA U20 - CEHIA U20
Costin Curelea, debut victorios pe banca naționalei U20 » Goluri frumoase marcate de Radaslavescu și Doru Andrei

Mihai Stoica, încă un atac la adresa lui Daniel Pancu 

„Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Să comentezi - în calitate de selecționer - această neconvocare ca un ziarist anti-FCSB sau chibiț din Cișmigiu / IOR / Parcul cu Platani este și nu este de înțeles (dar, din moment ce la FRF toată lumea pare a fi de acord cu așa ceva, probabil că asta e direcția pe acolo).

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat (cam tare) balanța în FCSB - Univ. Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare. Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț.

P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook. 

Pancu și Tavi Popescu, conflict pe față 

Daniel Pancu nu l-a convocat pe Octavian Popescu pentru acțiunea din luna septembrie, iar extrema celor de la FCSB a răbufnit imediat după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0: 

Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo
- Octavian Popescu

Daniel Pancu a dat replica într-un dialog cu Gazeta: „Ce pot să-i spun eu e că selecția a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecția după un meci sau două...”.

8 aparițiiare Marian Danciu în acest sezon al Superligii. Nu a marcat și nici nu a oferit vreo pasă decisivă

5 partideare Octavian Popescu în sezonul 2023/2024 din Superligă. A marcat un gol și a oferit 2 pase decisive. Tavi are un gol și în Conference League, în victoria 3-2 cu CSKA 1948 Sofia

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Număr record de bilete vândute pentru meciul României cu Israel » Oficialii FRF se așteaptă la sold-out

PAOK a luat decizia în cazul Florinel Coman. „E mai mult dorința FCSB decât a clubului din Salonic”

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (73)
Dobermannul
Dobermannul  •  08 Septembrie 2023, 16:13
Postat de Fcsb_egal_coruptie pe 08 Septembrie 2023, 14:53

Puți a brânză de pe Marte

Asta e. Iti pute gura si nu-ti dai seama.

Fcsb_egal_coruptie
Fcsb_egal_coruptie  •  08 Septembrie 2023, 14:53
Postat de Dobermannul pe 08 Septembrie 2023, 10:05

Ai zbarcit-o prostovane. Eu nu sunt fan FCSB si nici fan al altei echipe de club.

Puți a brânză de pe Marte

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Septembrie 2023, 14:01
Postat de anticenzuralasport pe 08 Septembrie 2023, 11:08

Fotbalul românesc a brevetat alta ramura a fotbalului !! Nu cum sa dai goluri mai multe ci cum sa l punem în cap pe Becali !!!Deși Becali este pe primul loc tot cei din spate sunt mai buni !!! Dar nu o sa mai fie pe primul loc !!! Altfel ar strica audiențele !!! Kovacsii și ai lor o să rezolve problema spre satisfacția fotbalului românesc !!!A ,desigur tot Becali o să fie de vina !!!

Exact. Problema e ca ne ducem la vale pentru ca haterii sa-si faca "pohta care au pohtit": sa-i dea cu flit lui Becali, Si daca asta n-ar fi singura politica de la varful FRF chiar n-ar conta.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează