FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Declarația războinică a lui Reghecampf: "Ce să-mi facă mie Talpan?!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 18:00

Laurenţiu Reghecampf a declarat că toată lumea ştie că echipa sa este Steaua, FCSB fiind doar un paravan legal în urma unei decizii judecătorești.

"Pot să ies mâine pe stradă şi să-mi fac maşina numai cu Steaua (n.r. se referă la colantare auto). Sunt un om ca şi voi. Ce să facă? Să mă dea în judecată Talpan? Să fim serioşi!

De multe ori şi voi, presa, vă încurcaţi, în loc de FCSB spuneţi Steaua. Asta este, toţi ştim care este adevărul, nu putem să ne ascundem. Toată lumea ştie că noi am reprezentat România în cupele europene. Că se vrea acum un scandal, OK, să-l facă, pe mine nu mă deranjează", a spus Reghe.

Steaua și-a schimbat numele în FCSB joia trecută, când toate site-urile oficiale, inclusiv LPF și UEFA, au trecut la noua denumire a echipei roș-albastre.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
nebraska
nebraska  •  03 Aprilie 2017, 18:43

fcsb nu e Steaua la fel cum maneaua nu e muzica.

nebraska
nebraska  •  03 Aprilie 2017, 19:03
Postat de daweroirl pe 03 Aprilie 2017, 18:59

hai fitincau ,mai baga ,mai ai cateva ore de program si apoi maine din nou la munca ,5,30-6 pe tarla ...trista viata ai ba ,numai gsp,18 ore pe zi ...

:)))))))))))))))))alt prostalau ***:)))de unde iesiti ba?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  03 Aprilie 2017, 18:55

Cum stau hainele pe el, parcă-i îmbrăcat de la sh... mm are și el nădragi și atitudine de vedetă taraf tv, dar jj avea pe el niște ițari aseară de parcă se pregătea să meargă la untold:))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează