FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Toată lumea voia ca CFR Cluj să piardă!” » Nelu Varga, totul despre titlu: „Acesta a fost cel mai scump trofeu!”

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre cel de-al 5-lea titlul consecutiv câștigat de ardeleni și recunoaște că triumful din acest sezon a fost cel mai greu de obținut.
Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre cel de-al 5-lea titlul consecutiv câștigat de ardeleni și recunoaște că triumful din acest sezon a fost cel mai greu de obținut.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 15:16 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 15:42

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre cel de-al 5-lea titlul consecutiv câștigat de ardeleni și recunoaște că triumful din acest sezon a fost cel mai greu de obținut.

CFR Cluj a câștigat campionatul încă din penultima etapă, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Echipa lui Dan Petrescu a profitat de pasul greșit făcut de FCSB, 2-2 cu FC Voluntari, după un gol din ofsaid încasat de bucureșteni pe final.

„Invenția” lui Becali continuă la FCSB, deși a prins doar câteva secunde în tot play-off-ul!
fcsb
„Invenția” lui Becali continuă la FCSB, deși a prins doar câteva secunde în tot play-off-ul!

Nelu Varga, despre titlul câștigat de CFR Cluj

A fost mult stres. Toată lumea era împotriva CFR-ului. Lumea nu s-a împăcat cu ideea de a câștiga pentru a 5-a oară campionatul. Dar acest lucru a devenit motivația noastră. A fost și cel mai scump, dar nu pot spune exact cât a costat. Nu contează asta.

S-a câștigat cu seriozitate și cu experiență. Diferența s-a făcut în meciurile cu presiune” a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

Patronul de la CFR a precizat și ce s-ar fi întâmplat cu echipa dacă ar fi ratat câștigarea titlului: „Ne vedeam de treaba noastră și mergeam mai departe. Lumea este rea și se vorbesc multe lucruri despre CFR. Nu are rost să discutăm despre așa ceva.

Îmi doresc în continuare să facem performanță. Nu mi-a dispărut încă ambiția și dorința de a performa. Ba chiar pot spune că îmi doresc și mai mult. Cu seriozitate și muncă se mai pot câștiga trofee. Aș vrea să existe mai mult respect în fotbal. Inclusiv între conducători. Au fost câțiva care m-au felicitat pentru titlu”.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Pus pe liber de FCSB, Miron e dorit în Liga 1! Ce salariu i se pregătește fundașului

O legendă de la Dinamo se teme de reacția fanilor la returul cu U Cluj: „Nu știu câtă răbdare vor avea”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (110)
daniaania
daniaania  •  02 Iunie 2022, 09:35

CFR este campioana pe merit cu 95p restul sunt baliverne de frustrați. Și va câștiga și la anul. Ora exacta in fotbal este in Gruia.

007claudiu
007claudiu  •  30 Mai 2022, 20:45
Postat de tinn_2 pe 29 Mai 2022, 21:32

iar umbli cu linku fake? btw., câți spectatori au fost la "derby-ul" cu Randers? Uită-te bă la tv, să vezi cum promovează echipa românească din Cluj

Randers a fost locul 3 in Danemarca (Nationala calificata direct la Mondial). O echipa absolut onorabila aceasta Randers. Echipa care an de an este in grupele europene.

007claudiu
007claudiu  •  30 Mai 2022, 20:32
Postat de corneliusarmis pe 30 Mai 2022, 11:57

Dudelange!! Singura echipa romaneasca din Cluj este U Cluj! De restul s-au ocupat Domnii Dâncu, Rus, Habarnam Burleanu, Gineală Iorgulescu și Kyros Vassaras! Atât a putut un biet pușcăriaș-oier (condamnat la... „comandă politică” prin procese instrumentate de procurorii Puterii)!

Tu esti cu capul??? Toata țara știe cine e Gigi, ce face el, cum inseala cum smechereste pe toti, cum e el ieftinel, gata sa cumpere cat mai ieftin si culmea dupa ce da 100.000 de euro pe un fotbalist ii face clauza de reziliere de zeci de milioane. Pe langa Gigi, Varga chiar e un sfant. Daca esti apropiat Fcsb-ului intreaba pe Giovani, cum e Varga in comparatie cu Gigi?

Vezi toate comentariile (110)
Comentează