FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Declarațiile care aprind Oltenia » Nu toți fotbaliștii de la U Craiova îl impresionează pe Ionuț Chirilă: "Fără ei ar fi o echipă medie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 11:27

Fără echipă de mai bine de un an, Ionuț Chirilă (52 de ani), consideră că U Craiova ar fi o formație "medie" fără realizările tridentului din ofensivă Gustavo-Mitriță-Băluță.

"Nu știu ce ar fi Craiova fără Băluță, Mitriță sau Gustavo. Sunt explozivi în ultimii 30 de metri. Fără cei trei, Craiova e o echipă medie. Se vede foarte mult că realizările celor 3 cravașează jocul, ei dau acea viteză care lipsește multor echipe. Mitriță are o schimbare de picior fulminantă, Băluță are accelerări incredibile din zona centrală, iar Gustavo este un element-surpriză, care îi destabilizează mereu pe adversari.

În rest, jocul Craiovei are fisuri. Atât la mijloc cât și în defenisvă. Craiova nu are anvergura de a lua titlul. Îi trebuie plusvaloare", a declarat Ionuț Chirilă, la Pro X.

Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA, Concordia Chiajna, Poli Iași și ASA Târgu Mureș. 

Vezi și:  EXCLUSIV » VIDEO Reverența fotbaliștilor lui Mangia pentru fanii din Craiova după Cupa câștigată

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Mai 2018, 12:16

Ionuț Chirilă stie cel mai bine ce trebuie facut ca sa iei titlul, el avand in palmares cel putin 20 ca antrenor si inca vreo 30 ca jucator.

firaldo
firaldo  •  30 Mai 2018, 16:02

Real ar mai castiga liga fara Ronaldo,Benzema,Bale?Sau Barcelona fara Messi,Suarez,Iniesta?Dar oare ochiul fin al acestui mare mare antrenor a observat ca mai joaca la Craiova si Bancu,Zlatinski,Martic,Mateiu?:)))Mare antrenor:)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Mai 2018, 12:57

Ionut Chirila nu impresioneaza decat eventual niste absolventi de spiru la FF din redactia gsp. in rest nu-l angajeaza nimeni sa antreneze nici macar o echipa de bucatari si ospatari.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează