FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Denis Alibec a fost prezentat la noua formație! Primele imagini

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 23:20 / Actualizat marti, 15 august 2023 23:38

Denis Alibec (32 de ani) a fost prezentat oficial în Qatar, la nou promovata Muaither SC. 

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de luni plecarea lui Denis Alibec de la Farul. Gică Hagi și atacantul au avut o înțelegere astfel încă transferul în afară să se realizeze fără vreo sumă de transfer. 

La Muaither SC, Alibec va încasa un salariu de 800.000 de euro în cele 8 luni de contract. 

Prima imagine cu Denis Alibec la Muaither SC

Denis Alibec a fost prezentat la noua formație! Primele imagini

„Internaționalul român Denis Alibec a semnat astăzi contractul pentru sezonul 2023/2024. Actele au fost parafate la sediul clubului, în prezența președintelui Saleh bin Ali Al-Aji și a directorului tehnic Abdullah Al-Mazrouei. 

Fotbalistul și-a manifestat bucuria că a ajuns aici și este determinat să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, se arată în comunicatul emis de Muaither SC.

Marius Șumudică, detalii despre transferul lui Denis Alibec 

Marius Șumudică (52 de ani) oferise detalii despre mutare cu o oră înaintea anunțului oficial.

Marius Șumudică și Denis Alibec au fost protagoniști în sezonul de titlu al Astrei, 2015/2016. Din acel moment, cei doi au rămas în relații excelente. 

Detalii incredibile despre antrenorul din Superligă: „E foarte slab, trebuie să plece! Nu face mai nimic, totul din inerție”
INSIDER
Detalii incredibile despre antrenorul din Superligă: „E foarte slab, trebuie să plece! Nu face mai nimic, totul din inerție”

„Dimineață a făcut vizita medicală. Acum, mai erau câteva clauze de pus la contract, dar în principiu, în seara de marți se semnează actele. 

Miercuri încep campionatul, nu va evolua, nici nu va fi în lot. Totul e în regulă, l-a dus managerul care m-a dus și pe mine Cătălin Liță. 

Am vorbit cu el si mi-a spus ca erau la club, sa semneze actele. Testul medical a fost ok, trebuia schimbat ceva in contract, mici detalii”, a spus Marius Șumudică la „Digi Sport Special”. 

VIDEO. Alibec și-a luat rămas bun de la colegi 

Denis Alibec a plecat marți spre Qatar. Pe aeroport, atacantul a declarat că și-a luat rămas bun de la colegi și că le ține pumnii în noul sezon. 

Mi-e greu să mă despart de Farul, e echipa mea de suflet! Totuși, mai trebuie să faci și alte alegeri. Hagi m-a felicitat și speră să fie bine. Încă nu e sigur transferul, am emoții. Am fost ieri la antrenament și le-am urat succes băieților. 

 Budescu și ceilalți erau fericiți pentru mine. Cu siguranță acum sunt mult mai matur, dar totul depinde de mine și cum mă voi acomoda. Am înțeles că în Qatar e ceva mai liber referitor la reguli, nu e ca în Arabia
- Denis Alibec 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Detalii incredibile despre antrenorul din Superligă: „E foarte slab, trebuie să plece! Nu face mai nimic, totul din inerție”

Francezii anunță plecarea iminentă de la FCSB: „Clauză de cumpărare de un milion de euro!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
Rasunda23.
Rasunda23.  •  16 August 2023, 12:04

Nou promovata in campionatul Qatar-ului......mda, nu e bine dar se poate si mai jos: Dudelange transfera 2 jucatori din nationala Romaniei, sau numarul 10 al echipei nationale a Romaniei este in probe la Halkidiki si spera sa prinda un contract pe 6 luni. Chestia este ca daca in cativa ani nu se va schimba nimic (in mod radical), aici vom ajunge.

Misu1950
Misu1950  •  16 August 2023, 08:36
Postat de alexalex pe 15 August 2023, 23:38

Numai la echipe mari ajung diamantele noastre, cu siguranță va încântă audiența cu talentul său iar după 6luni de mari reușite va ajunge înapoi în liga1 așa cum se întâmplă cu toate valorile pe care le exportăm

Sunteti prea darnic! Eu ii dau doar 4 luni pe acolo!

nordsjaelland
nordsjaelland  •  16 August 2023, 07:44

Ce ne intereseaza cati bani castiga? Ati inlocuit performanta sportiva cu castigul financiar. Nu vreti si sa topaim de fericire ca la un gol?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează