FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: „Ne gândim la salvarea directă de la retrogradare”

Dennis Politic
Dennis Politic

Articol de , - Publicat joi, 07 martie 2024 13:20 / Actualizat joi, 07 martie 2024 13:38

Dennis Politic (24 de ani), mijlocașul lui Dinamo, revine în echipă după accidentarea suferită cu Oțelul Galați și a prefațat duelul dintre „câini” și UTA Arad, din etapa #30 a Superligii, care va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00.

Politic este golgheterul alb-roșilor, cu 6 reușite în Superliga, la egalitate cu Goncalo Gregorio (28 de ani), atacantul portughez. Dinamo a organizat o acțiune de Ziua Mamei la care au participat câțiva dintre fotbaliștii lui Zeljko Kopic, iar Politic a anunțat că este gata de revenirea pe teren.

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo
ELIBERARE
Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo

VIDEO. Dennis Politic revine pe teren și e gata s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare

Accidentat în meciul cu Oțelul Galați din etapa #26, mijlocașul adus din Anglia a fost înlocuit în minutul 53 de Dani Iglesias. Ulterior, golgheterul „câinilor” a ratat partidele cu CFR Cluj (0-4), Hermannstadt (1-0) și Poli Iași (0-0).

MVP-ul dinamoviștilor este pregătit de revenirea pe teren și a anunțat faptul că echipa sa are șanse de salvare directă de la retrogradare. Dinamo este pe locul 15 în acest moment, direct retrogradabil, cu 26 de puncte după 29 de etape, la 6 de Poli Iași, ocupanta ultimului loc ce asigură rămânerea directă în Superliga.

„Toată lumea își dorește o victorie cu UTA Arad. Sperăm să le legăm. Atmosfera e bună, de încredere, trecem printr-o perioadă destul de bună, din păcate nu am obținut cele trei puncte în meciul trecut, dar cred că mâine putem obține victoria.

Ne simțim încrezători, motivați în fiecare meci și cred că suntem într-o formă bună, foarte legați ca și echipă, iar asta se vede pe teren. Ne gândim la salvarea directă, dacă te uiți în clasament suntem acolo, apropiați ca și puncte, iar după ce se vor înjumătăți, cred că va fi mai bine pentru noi. Cu o victorie va fi totul mai ușor.

Cred că unitatea grupului este atuul nostru, s-a văzut o performanță foarte pozitivă la Iași. Cu un pic de șansă vom putea obține cele trei puncte mâine și vom putea urca în clasament. Știm că cei de la UTA vor veni montați, pentru noi fiecare meci este dificil, luăm fiecare meci în parte, nu ne gândim în avans.

Ne bucurăm că-l avem pe Kopic antrenor, este unul foarte bun, disciplinat și asta ne motivează și pe noi să dăm totul pe teren. Cred că și jucătorii noi care au venit au adus un plus de valoare și suntem foarte fericiți pentru grupul pe care îl avem și încercăm să scoatem maxim.

Echipa era motivată și cu Ovidiu Burcă antrenor, cred că în multe meciuri am avut ghinion, am jucat bine, dar am pierdut. Asta a fost povestea noastră din multe meciuri. În ultima perioadă am reușit să obținem câteva victorii”, a declarat Dennis Politic.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mircea Rednic anunță război cu Dinamo: „M-am simțit trădat”
DINAMO - UTA
Mircea Rednic anunță război cu Dinamo: „M-am simțit trădat”
Revoluție sau fantezie? Planul GIGANTIC care ar salva Dinamo: „Dau scris! Minimum 10 oameni de afaceri dispuși să pună bani în club”
DINAMO
Revoluție sau fantezie? Planul GIGANTIC care ar salva Dinamo: „Dau scris! Minimum 10 oameni de afaceri dispuși să pună bani în club”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează