FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VIITORUL, 21:15, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Detalii incredibile din culise! Cui i-a aparținut decizia ca CSU să intre cu juniorii împotriva Viitorului!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:10

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că decizia de a folosi juniorii contra Viitorului diseară i-a aparținut patronului CSU Craiova aflat în conflict cu Gigi, nu antrenorului Mulțescu, nici președintelui Popescu.

Becali plătește pentru că l-a jignit pe Mihai Rotaru. Despre asta e vorba în hotărârea surprinzătoare pe care au anunțat-o oltenii pentru partida de azi cu Viitorul: alcătuirea unei formule cu rezerve și cu juniori pentru partida cu liderul aflat în concurență cu FCSB pentru titlu.

Planul pe care l-a pronunțat președintele Marcel Popescu la DigiSport nu conține vreun argument evident. Popescu a susținut că urmărește să-și odihnească fotbaliștii importanți pentru un meci din Cupa României programat peste două săptămâni!

Realitatea, dezvăluie surse de la Craiova, este că patronul Rotaru a cerut să fie utilizată o formulă întinerită împotriva Viitorului, ca un răspuns al lui pentru niște declarații de acum o lună.

După Craiova-Steaua 0-1, Becali l-a jignit pe proprietarul CSU. Pe Gigi îl enervase un program de meci în care oltenii râdeau de FCSB și de "oierul care urcă pe Maybach".

O formație a Craiovei cu mulți copii ar fi mai ușor de depășit de către Viitorul. Asta ar fi răzbunarea lui Rotaru față de Becali. Ce a zis Gigi în aprilie, după partida directă: "Rotaru e un dobitoc și o jigodie. El nu e bărbat, e o găină! Nici nu-l cunosc, deși am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Vă dați seama ce valoare are omul ăsta dacă eu nici nu-l cunosc? Câtă minte are și ce caracter murdar!".

Tot scandalul poate fi citit în Gazeta Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (151)
valyomanyd
valyomanyd  •  07 Mai 2017, 01:40

Stire de ultima ora : Larie si acum il cauta pe Hanca prin careu ! :)))

tandd
tandd  •  07 Mai 2017, 01:20
Postat de gametable08 pe 07 Mai 2017, 01:17

ESTI un dinamovist frustrat si cam atat,ce a fost azi a vazut o intreaga tara.

da,a vazut un 3-0 si-o echipa care joaca fotbal.E mai grav ca pe voi nu va vede nimeni sa jucati ceva ci doar ca va plangeti ca e iarba mare sau adversarii blatisti

tandd
tandd  •  07 Mai 2017, 01:15
Postat de amicu pe 07 Mai 2017, 01:11

de ce nu ati batut dinamo si viitorul daca sunteti atat de smecheri?

ei rad de craiova ca ,,nu sunt cine sunt,,,,dar nu se uita in curtea lor cine sunt,O echipa fara identitate,fara casa,fara stadion propriu bun sau rau,fara suporteri fara nimic,sunt doar exact cum spunea un razboinic ,,jucaria lui,,,

Vezi toate comentariile (151)
Comentează