FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - CFR CLUJ 3-3

EXCLUSIV „Este o greșeală evidentă!” » Detaliul tehnic semnalat de Cristi Balaj, după faza controversată din Iași - CFR: „Nu se ia în considerare”

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, crede că oficialii din camera VAR au judecat greșita faza din minutul 70 al meciului cu Poli Iași, scor 3-3. Golul lui Daniel Bîrligea a fost anulat pentru ofsaid. +9   FOTO
Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, crede că oficialii din camera VAR au judecat greșita faza din minutul 70 al meciului cu Poli Iași, scor 3-3. Golul lui Daniel Bîrligea a fost anulat pentru ofsaid.

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 21:56 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 22:06

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, crede că oficialii din camera VAR au judecat greșit faza din minutul 70 al meciului cu Poli Iași, scor 3-3. Golul lui Daniel Bîrligea a fost anulat pentru ofsaid. 

În minutul 70, Durel Avounou l-a servit ideal pe Bîrligea, la 20 de metri de poarta ieșenilor. Internaționalul „tricolor” a preluat bine și l-a învins pe Silviu Lung. Daniel Mitruți a ridicat fanionul pentru ofsaid, apoi faza a fost analiză în camera VAR de oficialii Marian Barbu și Iulian Dima. 

Cei doi oficiali au concluzionat că Bîrligea era în afara jocului. Cristi Balaj a fost șocat de decizie, filmat în timp ce își făcea cruce. 

FOTO. Cristi Balaj, despre faza controversată din Poli Iași - CFR Cluj: „Este o greșeală evidentă!”

+5 FOTO

Într-un dialog cu GSP.ro, președintele grupării clujene a oferit detalii tehnice cu privire la faza incriminată:

Mâna nu se ia în considerare. Mâna lui Bîrligea a fost pe linia călcâiului apărătorului. Poate palma a fost în ofsaid, dar acest lucru nu se ia în considerare. Mâna nu se ia! Nici nu știu cine a fost în camera VAR. Marian Barbu și cu cine? Nu vreau să comentez mai mult. Așa s-a întâmplat și la Iași - Sepsi, iar Vassaras și-a cerut scuze. Este o greșeală evidentă
- Cristi Balaj, pentru GSP.ro

„Este o greșeală evidentă!” » Detaliul tehnic semnalat de Cristi Balaj, după faza controversată din Iași - CFR: „Nu se ia în considerare”
Camera care este cel mai bine poziționată / FOTO: Captură @Digi Sport 1

EXCLUSIV Cristi Balaj: „Nu noi trebuie să remediem situația”

„Nu înțelegem nici noi, doar că, dacă și dumneavoastră spuneți că așa pare, înseamnă că aceeași opinie o au și peroanele neutre. Nu vreau să implic conducerea de la Iași, care a fost mai mult decât ospitalieră, nici banca tehnică, care este foarte valoroasă. Au un antrenor bun, nu vreau să iau din meritele jucătorilor de la Iași.

E frustrant că toate deciziile la limită se judecă în defavoarea noastră. O singură excepție a existat, la meciul de acasă, cu Petrolul. S-a întâmplat ca din 10 situații să fie și o decizie în favoarea noastră.

Nu noi suntem cei care trebuie să remediem situația. Sunt convins că cei de la Federația vor face tot ce depinde de ei”, a concluzionat Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj. 

VIDEO CU FAZA. Acțiune incredibilă în minutul 41: CINCI tentative de gol ratate de CFR Cluj

Citește și alte știri din Superligă: 

Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare

Pe cine pariază legenda lui Dinamo în lupta la titlu: „Au totul, înțelegi? Totul!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (50)
thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 17:30
Postat de muzzi1 pe 12 Noiembrie 2023, 18:28

pai vad! altfel nu te-ai mai minti singur! preferi sa nu te doara!

pai tu te minti singur,eu spun doar adevarul.

thechampions27
thechampions27  •  16 Noiembrie 2023, 17:29
Postat de cj666 pe 12 Noiembrie 2023, 14:20

Prietene, tu esti caz patologic. Aia cu pensii speciale iti spun ca nu e, prin nenumarate decizii, Paunescu iti spune ca nu e. Firmele europene de licentiere iti spun ca nu e. Tu o tii otova cu prostiile tale. Banuiesc ca esti fie insusi marele cioban fie meme. Ca altcineva mai stupid doar anticenzuralasport poate fi.

ce nu-i cu pensile speciale,ca nu inteleg la ce te referi?

muzzi1
muzzi1  •  12 Noiembrie 2023, 18:28
Postat de thechampions27 pe 12 Noiembrie 2023, 12:00

adevarul doare bai puzzy.

pai vad! altfel nu te-ai mai minti singur! preferi sa nu te doara!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează