FOTBAL  »  Superliga  »  TAS

Dezvăluire incendiară: "Cei de la LPF au venit vineri la Federație să se intereseze cum mai pot schimba regulamentul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 21:19

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, susține că un oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost vineri la sediul FRF pentru a încerca să schimbe regulamentul care a iscat scandalul referitor la titlul de campioană.

"Oameni de la Ligă au venit vineri la FRF să se intereseze despre schimbarea regulamentului. Dar de ce și-au dat seama abia acum de asta? LPF a făcut acest regulament. Era atât de greu să scrie acolo că în caz de egalitate se iau în considerare meciurile directe din play-off? Cineva de la LPF a încercat să schimbe regulamentul pentru a fi clar.

Din punctul meu de vedere, e de neînțeles regulamentul. Eu nu știu ce-și doresc cei de la LPF. Nu înțeleg din regulament dacă se refereau la meciurile din play-off sau la cele din întreg campionatul. Dacă e să mă întrebi pe mine, eu aș face un meci de baraj între Viitorul și Steaua. La egalitate de puncte aș renunța la toate criteriile și aș face un meci de baraj.

Sigur, te poți întreba ce s-ar întâmpla dacă vor fi 3 echipe care se luptă pentru titlu", a declarat Andrei Vochin la TV Dolce Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că va merge la TAS pentru că ei consideră că e un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (124)
paulg40
paulg40  •  15 Mai 2017, 13:11

Cel mai frumos era sa sa joace trei campionate in unul!

167582197094906
Andrei Marin  •  15 Mai 2017, 10:26

cum stam cu rotunjirea punctelor la intrarea in play-off? cine a facut mai multe puncte in total, tot campionatul? Viitorul merita titlul si l-a si castigat!

stalky
stalky  •  15 Mai 2017, 09:37

Gsp-ul in frunte cu Ioanitoaia,fac aceste articole gen."dezvaluire incendiara" "situatie penibila" si alte *** "incendiare"doar pentru rating.Astia isi vand sufletul pentru bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează