FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri incendiare din vestiarul FCSB: "Știam că Dică a fost schimbat! Becali e antifotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 16:06

Victor Pițurcă, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre situația lui Nicolae Dică, actualul tehnician al echipei roș-albastre.

Fostul selecționer a dezvăluit că din informațiile lui, în urmă cu câteva etape, Dică era ca și demis de Gigi Becali, dar victoriile l-au ajutat pe tehnician.

"Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui, că a fost schimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde 2-3 meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână.

Când jucătorii știu cine face echipa, antrenorul nu mai există, vedeți ce s-a întâmplat și la FCSB cu anumiți jucători. Când l-am cunoscut pe Gigi, nu știa absolut nimic, dar absolut nimic. Ce să știe acum? Nu are cum să știe, pentru că el e antifotbal", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
haxor
haxor  •  14 Decembrie 2017, 17:27

Au sarit marii fani ai lui Jiji sa faca zid in jurul ciobanului nestiind in idiotenia lor ca pupatul de moaste, spalarea de bani si marlania nu fac casa buna cu sportul de inalta performanta.

jcash
jcash  •  14 Decembrie 2017, 18:05

piturca il batjocoreste pe cioban cu fiecare ocazie, la fel cum clona fc fcsb e batjocorita de justitie =))))))))))

undergrant
undergrant  •  14 Decembrie 2017, 17:23

Excelenta fotografie! Dica reuseste sa lase impresia ca gandeste si ca este ingrijorat!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează