FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri incredibile ale lui MM Stoica! Ofertă nebună primită de la Dinamo: "Mă gândeam doar că va trebui să pun sacoul cu stema lui Dinamo pe piept"

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 18:31

Mihai Stoica a recunoscut că a fost dorit în două rânduri la Dinamo, marea rivală a FCSB-ului. Cristi Borcea este cel care i-a făcut prima ofertă, în momentul în care era la Urziceni, iar a doua a venit din partea lui Ionuț Negoiță, în anul 2010, când acesta era doar acționar.

"În ţară este imposibil ca cineva să-mi ofere mai mult decât la Steaua, e complicat să merg, chiar dacă ar fi bani mai mulţi. De exemplu, am avut 200.000 de euro indemnizaţie la semnarea documentelor şi 15.000 de euro salariu net lunar de la Cristi Borcea să merg la Dinamo şi nu m-am dus. Eram la Urziceni. Zece martori la momentul ăla. I-am spus: «Cristi, cum facem cu suporterii?». Şi el a zis: «Cu suporterii rezolv eu». «Dar cu suporterii Stelei eu nu pot să rezolv», i-am replicat. După aia, mărturisesc că m-am gândit şi am zis «Gata, mă realizez pe viaţă»!

Dar nu aveam cum, nu aveam. Mă gândeam doar că va trebui să pun sacoul cu stema lui Dinamo pe piept şi era chiar o imagine de coşmar pentru mine! Am mai avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă după ce am plecat de la Urziceni.

Aia era altceva. Cu Cristi Borcea era în 2008, ştiu exact şi ziua, înainte de penultima etapă. Când juca Dinamo cu Steaua, ne-am întâlnit întâmplător, la meciul acela cu mitraliera. După meciul acela a fost.

Cu Negoiţă am vorbit în 2010, la Rin, am fost la el, am discutat, nu am intrat în amănunte, exact când am plecat de la Unirea Urziceni. Nu vorbesc prostii", a zis MM Stoica pentru Fanatik.

...despre partea financiară: "Mă interesează mult mai mult decât înainte partea financiară. Nu mi s-a făcut nicio ofertă de la vreo televiziune pe care să o accept, ţinând cont că eu orice câştig am, o treime îmi este reţinut pentru a acoperi prejudiciul fixat de instanţă. Latura financiară este foarte importantă la Steaua.

Câştig cu mult mai puţin decât câştigam înainte. Nici nu mai am cheltuielile pe care le aveam înainte, pentru că fata mea anul ăsta termină şcoala. Nu m-am realizat niciodată financiar, dar nici nu a fost un obiectiv neapărat pentru mine. Nu vreau să mint, probabil că, dacă aş fi avut vreo ofertă mult mai importantă, aş fi mers acolo.

Cel mai mare salariu pe care l-am avut în viaţa mea a fost la Unirea Urziceni. Mai mare decât la Steaua! Mai mare şi decât aveam înainte să vin la Urziceni şi după. Acum am un salariu mult mai mic, dar nici nu mai am atribuţiile pe care le-am avut înainte. Mai sunt aproape doi ani de zile, după care sper să revin pe poziţia pe care am fost înainte. Am o interdicţie pe care o respect cu sfinţenie. Ce, am înnebunit? E o pedeapsă complementară, e o pedeapsă pe care trebuie să o respect".

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (32)
tihi
tihi  •  16 Noiembrie 2017, 16:10

Locul nesimtitului arogant si puscarias cu comportament huliganic nu este la Dinamo,ci acolo,de unde s-a eliberat conditionat.... !!!

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  16 Noiembrie 2017, 10:03

Daca mai iera necesar sa ne convinga ce mutra de *** are. Eu cred ca asta a fost dat afara dela puscarie , cum a fost dat afara dela rapid. Numai de papagalul de jiji este agreat . Puscarias la puscarias trage.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  16 Noiembrie 2017, 09:58

Da de ce nu spui c-ai fost la Rapid trei zile presedinte angajat de Copos si te-au alungat suporterii !? De ce nu zici ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close