FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică devine titular în echipa umiliţilor! Actualul tehnician intră şi el pe o listă selectă a antrenorilor pe care Gigi Becali i-a distrus în mod public

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 17:19

A doua înfrângere în Liga 1 i-a fost fatală lui Nicolae Dică. N-a fost demis, însă a fost călcat în picioare de propriul patron după eşecul cu Poli Iaşi, 0-1, de vineri seară.

Gigi Becali l-a criticat în termeni extrem de duri, chiar l-a umilit prin ceea ce a spus despre el, astfel că Dică se alătură unor nume uriaşe de foşti tehnicieni ai roş-albaştrilor care fie au fost batjocoriţi prin declaraţii, fie prin anumite gesturi.

L-a făcut idiot

"Dică a felicitat jucătorii după meciul de la Iași, dar eu nu pot să fac așa. Nu sunt idiot, doar un tâmpit face asta! De acum încolo o să-i cer antrenorului să facă două schimbări la pauză. Am să-i spun că vreau schimbări în minutul 20. Dacă nu văd, o să mă impun eu!

Ce, acum ne e rușine să scoatem jucătorii din teren?! Îmi reproșez că nu m-am băgat! La Steaua nu te joci, nu are cum să te bată Iașiul! Bă, n-are cum! Eu nu mă joc de-a fotbalul! Echipa n-a avut nicio atitudine! Cum adică să lăudăm echipa când mâncăm bătaie?!", a spus Becali despre Dică.

Nu doar că nu e o premieră ceea ce se petrece acum la echipă, în relaţia patron-antrenor, dar înaintea lui Nick au fost alţii mai importanţi ca tehnicieni şi ca nume în istoria clubului care au avut de suferit, din punctul de vedere al imaginii, în urma afirmaţiilor lui Becali.

Hagi şi Lăcătuş, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti all-time din Ghencea, au fost pe lista de umilinţă a lui Gigi, ambii au sfârşit la scurt timp prin a-şi da demisia.

6 lunimai are contract Nicolae Dică la FCSB, a semnat în vară pe un singur an şi Becali a anunţat că nu s-a gândit să-i prelungească înţelegerea

GIGI ȘI ANTRENORII BATJOCORIŢI ÎN PUBLIC

# GICĂ HAGI
"Eu disociez omul Hagi de antrenorul cu numele ăsta. Dacă n-aș face asta, m-ar durea inima! Am vorbit cu Ovidiu Petre și mi-a zis că Hagi nu poate să antreneze, pentru că n-are calitate de antrenor. Trebuie să ai psihologie, să știi să comunici. Pe el îl vorbeau de rău propriii jucători. Jucătorii mi-au zis în avion: «Gigi, fă ceva, că tu te pricepi mai bine la fotbal decât Hagi!». Da, l-am umilit pe Hagi, dar el mă știa, știa că e greu să lucrezi cu Becali. Pur și simplu, jucătorii se bucură că au scăpat de el. Pentru că i-a torturat! Nu știa să se poarte cu ei, habar nu are să comunice cu oamenii, nu știe nimic, niciodată nu o să poată fi antrenor mare. L-am luat la Steaua, deși nu confirmase la nicio echipă. I-am adus jucători de 10 milioane, doar, doar scot ceva din el. Degeaba! Nimeni nu-l suporta la Steaua, nici masorii".

# DORINEL MUNTEANU
"Am decis de unul singur. Dorinel are un cuvânt de spus, dar la el acasă, la business-ul lui. Dacă eu spun că nu vreau un jucător, atunci aşa e! Dacă îl vrea Dorinel, să-i plătească el salariul"

# VICTOR PIȚURCĂ
"Marea mea greșeală a fost că am mers pe încredere în relația cu Pițurcă. Trebuia să-i fi zis clar ce are de făcut și cu asta, basta!, fără să intru în jocurile lui! El n-are nici caracter, nici bun-simț. A venit la mine și mi-a zis că vrea o garanție materială. Am crezut că pot să-i ofer o garanție în limita a 2-3 milioane de euro, suma care i s-ar fi cuvenit lui dacă ducea echipa în Liga Campionilor. Dar Pițurcă a spus că vrea un teren, de 36 de milioane de euro, plus încă o clauză, de 5 milioane de euro. Urma ca eu să pierd și terenul, și cele 5 milioane de euro dacă mai vorbeam despre echipă!"

# MARIUS LĂCĂTUȘ
"Când ai 2-0 şi apoi 3-2 la pauză şi după aceea pierzi, doar antrenorul e de vină! Da, antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost Piţi cu Franţa, aşa e şi Lăcătuş acum! Trebuia să-i schimbe şi pe Arthuro, şi pe Semedo. Arthuro nu ştia pe ce lume trăieşte, a dat greşit cu capul, de aceea a dat gol! Iar Semedo era vai de mama lui acolo, pe teren! Deşi conduceam, pe el nu-l interesa jocul. Îi schimbam din secunda unu, la pauză. Au mers amândoi pe vrăjeală. Eu am nevoie de un jucător de forţă, cu care să ţin rezultatul. Am vorbit cu Marius înainte de meci, d-aia mă oftic, că am vorbit cu pereţii! L-am rugat atât: «Dacă avem avantaj, bagă-l pe Mirel la mijloc, să ne întărească acolo!». La pauză putea să-l scoată pe Arthuro şi să-l bage pe Ghionea, chiar el mi-a zis înainte de partidă că va face aşa. Îl scot pe Semedo, care e spiriduş, îl bag pe Toja, să ţină mingea, să pasăm. Un antrenor mare aşa făcea. Hai, mai luam un gol, dar nu trei! Mă doare inima din cauza asta. Dacă făceam 3-3 era altceva, nu mă mai durea, eram mulţumit".

Detalii despre acest subiect și ce alte episoade tensionate au fost puteți afla din Gazeta Digitală!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
ando89
ando89  •  21 Noiembrie 2017, 19:36

Se știe cum își cere jj iertare. Comisia de eliberare condiționată a fost singura care n-a înțeles.

atentu
atentu  •  21 Noiembrie 2017, 18:35

De ani de zile se ştie cine este şi cum se comportă ciobanul, aşa că cine vine antrenor la echipă suferă de masochism cronic.

antalmihai
antalmihai  •  21 Noiembrie 2017, 18:11

cel mai nesimtit si nenorocit om posibil,becali george trompeta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează