FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică povestește un episod cu Becali în vestiar: „Mi-a zis: «Țigane, pierde echipa, tu ești de vină!»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 12:37

Nicolae Dică a plecat de la FCSB la finalul anului trecut după eșecul cu CFR Cluj, scor 0-2, iar în locul său a fost adus Mihai Teja.

Lui Dică (38 de ani) i s-a reproșat că nu știe să aibă autoritate în fața jucătorilor, însă tehnicianul, care acum e liber de contract, se apără și spune că s-a impus chiar și în fața patronului Gigi Becali.

„Uneori mă amuză ce spune la televizor (n.r. Gigi Becali). Le-am trăit din toate pozițiile, și ca jucător, și ca antrenor. Și ca jucător eram criticat. Mi-a spus în vestiar: «Țigane, pierde echipa, tu ești de vină!». Și eu îi rugam pe colegi să câștigăm toate meciurile.

Eu am fost unul dintre liderii acelei generații, chiar dacă am fost criticat de patron. Și acum m-am impus în vestiarul Stelei și ca antrenor”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

„Nu este un tip carismatic. Este serios, nu intră în vestiar să stea după antrenament cu jucătorii. Când am ajuns în suferință, la 5 puncte sub CFR, abia atunci a reușit să motiveze echipa. Trebuie să fii un motivator. Dacă nu faci asta, dacă nu poți să intri în vestiar și să motivezi echipa, nu ești antrenor mare”Mihai Stoica, director sportiv FCSB, despre Nicolae Dică

80 de meciuri oficiale a stat Dică la cârma lui FCSB, reușind 46 de victorii, 18 egaluri și 16 înfrângeri

Citește și:

FCSB // Gigi Becali, designer-ul propriei catastrofe! Fantezia patronului a PRĂBUȘIT echipa

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close