FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo al lui Badea atacă dur formația lui Negoiță: "Noi suntem Dinamo, avem sigla și palmaresul"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 13:21

A început nebunia și în "Ștefan cel Mare" odată cu înființarea echipei ACS FC Dinamo București, care va juca începând cu 1 septembrie în Liga a 4-a bucureșteană.

Administratorul societății lui Nicolae Badea, Marius Bacria, susține că adevăratul Dinamo e cel care va evolua în cel de-al patrulea eșalon și nu cel din Liga 1.

"Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă“, a răspuns Bacria pentru Prosport.

ACS FC Dinamo București va începe noul sezon din Liga a 4-a sâmbătă, de la ora 11:00, împotriva Victoriei București, pe stadionul Coresi din Capitală.

"Obiectivul nu e încă stabilit. Vom vedea, dar vă garantez că este o treabă serioasă. Din punctul meu de vedere, în acest moment, proiectul cel mai avansat este al CSA Steaua. Au făcut cantonamente, au echipă bună. Ei sunt favoriţi la promovare. Însă aveţi puţină răbdare, noi nu facem lucrurile de mântuială. Avem în club numai dinamovişti vechi, cu mare experienţă“, a adăugat Bacria pentru sursa citată.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (554)
100002473541087
Danut Ognean  •  29 August 2017, 12:02

minciuni gsp-iso fcsb-iste

kwd2015
kwd2015  •  29 August 2017, 08:19
Postat de corsair83 pe 29 August 2017, 07:10

Nu-l suport pe Negoita pentru ca are doar cifre in cap si vrea profit imediat, calculeaza totul din timp astfel incat sa-i ramana si lui o firmitura. Nu e dispus sa faca performanta pentru ca nu vrea sa riste nici macar 2 milioane in avans; spera a prinda grupe Europa League cu jucatori adusi liberi de contract. Pe de alta parte Badea se trezeste acum cand Dinamo a scapat de datorii si ar vrea sa o ia de la capat; a dat bir cu fugitii cand clubul avea nevoie mai mare de el. Nici nu stii pe care sa injuri mai tare.

cel mai tare poti sa-i injuri pe: demolari, sadika, dinamo_fan, neabroaska, vasy86le, vyylli (cu chica de cocalar aferenta) poison (alta clona de-ale lui sadiku aka tibi33 - iq 33 doar) etc.

kwd2015
kwd2015  •  29 August 2017, 08:16
Postat de vasy86le pe 29 August 2017, 08:03

Ma amuza, badea a vazut ce a facut Armata cu gigi si crede ca ar putea face si el ceva asemanator dar omite un lucru, el a vandul lui negoita clubul cu tot cu palamares,sigla etc pe bani, nu mai stiu cat era suma exacta, acum spune ca el ar detine sigla, palmares ,echipa etc, intrebarea mea este, ce a cumparat negoita de la tine? nimic? adica l-ai inselat? oare nu cumva ar trebui ca polita sa se autosesizeze aici? Pai ala a dat bani pe nimic?

si-a batut badea $$$$ de voi. O sa va barjocoreasca in ultimul hal. Na fai vasilico, mai razi acum de steaua, ipocrito!

Vezi toate comentariile (554)
Comentează