FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Gigi Mulțescu a fost prezentat oficial și a dat primele declarații » Noul antrenor al lui Dinamo nu i-a uitat pe spaniolii care l-au dat afară

foto: Captură Digi Sport +31   FOTO
foto: Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 18:08 / Actualizat marti, 16 martie 2021 18:08

Gigi Mulțescu (69 de ani) a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui Dinamo. Îl înlocuiește pe Ionel Gane, cel care și-a dat demisia după 1-2 cu FC Argeș. 

UPDATE 18:00 Gheorghe Mulțescu, prezentat oficial

Dinamo București l-a anunțat oficial pe noul antrenor al echipei, Gheorghe Mulțescu, aflat la al 5-lea mandat pe banca trupei din Ștefan cel Mare:

Gheorghe Mulțescu, antrenor principal la Dinamo București București, 16 martie 2021. Noul antrenor principal al echipei...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 16 martie 2021

Știrea inițială:

Antrenorul care începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo a fost singura opțiune a fanilor și a conducerii, așa cum a anunțat GSP,ro, iar azi, în jurul orei 16:00, a ajuns la baza de la Săftica pentru a conduce primul antrenament. 

„SMURD-ul” a oferit primele declarații după revenirea la formația alb-roșie și spune că situația de acum este mai grea decât cea din vară, când l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea.

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat.

În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a declarat Gigi Mulțescu. 

Alături de Gigi Mulțescu va reveni la echipă și preparatorul fizic George Neagu, plecat în urmă cu o lună de la Astra. Cei doi au lucrat la Dinamo și în precedentul mandat al antrenorului. (Detalii AICI)

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:  

EXCLUSIV Ce va fi azi la Dinamo: șanse mari ca noul antrenor să fie instalat în următoarele ore » Ultimele detalii de la Săftica

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
fcsb_umilita_de_steaua
fcsb_umilita_de_steaua  •  16 Martie 2021, 17:50
Postat de Liviu Popovici pe 16 Martie 2021, 17:17

Nu-l prinde tricoul pe banca lesinatilor! Am senzatia ca in maxim doua saptamani e gasit cu Covid-19. Bratu se incalzeste pe margine e este pregatit sa o retrogradeze pe Dinamo. Cica si Pancu ar vrea sa faca parte din povestea retrogradarii celor de la FC Bucurii.

ALOOOOOOOOOOOOOO GSP !!!!!! NE-AM SATURAT DE PROSTUL ASTA CU 1000 de CLONE !!!!!!!!!!!!! CEL CARE INSULTA PE TOATA LUMEA LA FIECARE COMENTARIU !!!!!!!!!!!!! DACA NU FACETI CEVA IN PRINVINTA LUI O SA FACEM NOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE FACETI SA CREDEM CA ACEST IODIOT ESTE ANGAJATUL VOSTRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redbuldog
redbuldog  •  16 Martie 2021, 16:55

Un mare boier,un imens caracter,respect Gigi Multescu..!Si sunt convins ca daca veneai cu minim 2 etape mai devreme,astazi inca aveam sanse la play-off!

dobrin
dobrin  •  16 Martie 2021, 17:11

Azi, 16 martie 2021, cu ocazia implinirii a 19 ani de pregatire de Liga Campionilor, La Multi Ani si sanatate tuturor dinamovistilor. Link pentru nostalgici: https://www.sport.ro/liga-1/10-ani-de-la-celebra-vorba-scoasa-de-borcea-lasati-ne-sa-ne-pregatim-de-champions-league-ce-ii-transmit.html

Vezi toate comentariile (42)
Comentează