FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”

Mihai Eșanu e de nerecunoscut în actualul sezon / Sursă foto: GSP
Mihai Eșanu e de nerecunoscut în actualul sezon / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 17:40 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 18:25

Bogdan Stelea (53 de ani), fostul mare portar al echipei naționale, care și-a început cariera la Dinamo, sare în apărarea lui Mihai Eșanu (23 de ani), după ce goalkeeper-ul câinilor a comis o nouă eroare mare, de data aceasta în amicalul cu Astra, câștigat cu 2-1.

Departe de forma de la începutul anului, când evoluțiile de la Dinamo îi aduseseră inclusiv convocarea la naționala U21, Mihai Eșanu trece printr-o criză de inspirație vizibilă la aproape fiecare meci în care e folosit de Rednic.

Chiar dacă a greșit din nou, Eșanu e apărat de un nume cu greutate din istoria fotbalului românesc. Bogdan Stelea explică într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor de ce are în continuare încredere în tânărul goalkeeper al roș-albilor.

Dinamo, a doua victorie în amicale: 2-1 cu Astra » Gafă incredibilă făcută de Eșanu la golul giurgiuvenilor
ASTRA GIURGIU - DINAMO 1-2
Dinamo, a doua victorie în amicale: 2-1 cu Astra » Gafă incredibilă făcută de Eșanu la golul giurgiuvenilor

Bogdan Stelea: „L-am lăudat și îl laud și acum! Nu mă interesează golul primit într-un amical”

„L-am lăudat și îl laud și acum! Nici nu mă interesează de golul primit într-un amical, eu îl laud pentru calitățile pe care le are și pentru ce am văzut la el. Ce se întâmplă cu el în anumite momente sunt lucruri circumstanțiale, care țin de anumite lucruri.

Credeți că un portar, venit de la o echipă aflată în situația lui Dinamo, o să fie fantastic, iar restul echipei să aibă problemele pe care le are? El are aceleași calități, doar că e o perioadă prelungită de insuccese, de lucruri care nu sunt în regulă și care-l pot afecta. El face parte dintr-un colectiv și trebuie luat ca atare.

Ținând cont de faptul că e un portar tânăr, are nevoie de sprijin. Probabil că evoluția lui era cu totul alta dacă Dinamo era echipa de acum 10 ani și care se bătea la campionat. Normal că poate să crească. Eu am văzut ce calități are!”, a declarat Bogdan Stelea, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Eșanu ar putea fi titular în următorul meci din campionat, cu FC Voluntari. Asta pentru că Plamen Iliev, titularul de drept, e incert din cauza unei accidentări la genunchi. Cel de-al treilea portar din lot e Ștefan Fara (20 de ani), un alt produs al dinamoviștilor.

24 de goluria încasat Mihai Eșanu în cele 12 partide jucate în acest sezon, în Liga 1 și Cupă

„L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”
Mihai Eșanu e de nerecunoscut în acest sezon

Mihai Eșanu, eroare mare în amicalul Astra - Dinamo

În amicalul disputat astăzi la Ploiești, Mihai Eșanu a fost protagonistul unei gafe de proporții. Fără să fie presat de vreun adversar, portarul lui Dinamo i-a pasat direct atacantului Astrei, Dragu! Acesta a intrat în careu și a șutat puternic, sub bară

Eșanu avusese o prestație nesigură și în precedentul test de veriricare, 3-2 cu FC Buzău.

VIDEO Eroarea lui Mihai Eșanu din amicalul cu Astra

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Dinamo, a doua victorie în amicale: 2-1 cu Astra » Gafă incredibilă făcută de Eșanu la golul giurgiuvenilor

EXCLUSIV Noi bătăi de cap pentru Rednic » Încă doi jucători incerți cu FC Voluntari

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
bjk86
bjk86  •  19 Noiembrie 2021, 16:56
Postat de ge0x pe 17 Noiembrie 2021, 19:15

Daca iti mananca 5 meciuri din 5 cu asemenea gafe e clara treaba. In lumea asta sunt sportivi care asteapta o singura sansa, un singur meci sa are ce pot, de atat au nevoie. La noi toti sunt plini de calitati si tineri. La noi sunt tineri si la 24,25 de ani. Tinerii de valoare joaca la super echipe de la 16, 17 ani. Ex Gavi, Pedri, Ansu Fati, Foden, Haland, Mbappe si mai sunt cel putin 20 de super top care nu au 20 de ani pe la Ajax, Dortmund, Salzburg, Bayern, etc. Cand esti bun ,esti bun si gata. Poti sa joci in cea mai proasta echipa si tot se vede ca esti bun. Da Esanu pe langa gafe ia si goluri de la 30 ,40 de metrii.

Iti amintesti de Gaev? Omul ala facea gafe dar si te scotea din ***, Esanu doar face gafe, de scos, nu prea te scoate niciodata. Cea mai mare greseala a lui Contra a fost trecerea pe tusa a lui Straton, daca Contra nu l-ar fi trimis la fcsb, Dinamo avea portar si nu mai trebuia sa experimenteze cu Esanu sau Iliev.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  18 Noiembrie 2021, 01:02

exact asa e, asta nici macar portar de bloc nu poate sa fie

rocky5
rocky5  •  17 Noiembrie 2021, 22:58

Până la 23 de ani, un portar deja trebuie să fie experimentat, dar nu e cazul la Esanu, el gafează tot timpul de cascadorii râsului! Câți portari din primele 3 ligi se pot lăuda ca au luat gol și de la 45 de metri?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează