FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Florin Răducioiu, încântat după Dinamo - CFR Cluj: „E ca o victorie! De aici trebuie să plece Burcă”

Dinamo - CFR Cluj/ foto Raed Krishan +30   FOTO
Dinamo - CFR Cluj/ foto Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 07:25 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 09:13

Florin Răducioiu a analizat egalul obținut de Dinamo cu CFR Cluj, pe teren propriu, 1-1.

Fostul atacant al „câinilor”, care înainte de meci anticipa că Dinamo va da calculele peste cap și o va încurca pe CFR Cluj, s-a declarat încântat de jocul formației lui Ovidiu Burcă și spune că acest meci trebuie să fie un punct de plecare pentru viitorul echipei.

Basarab Panduru, confuz după Dinamo - CFR Cluj: „Am avut impresia că nu voiau să câștige”
Dinamo - CFR Cluj 1-1
Basarab Panduru, confuz după Dinamo - CFR Cluj: „Am avut impresia că nu voiau să câștige”

Concluziile lui Florin Răducioiu după Dinamo - CFR Cluj

„Sunt mulţumit cu scorul, chiar şi cu jocul lui Dinamo, care mai ales în prima repriză a reuşit în multe momente să domine adversarul, să construiască acţiuni de gol importante şi să ajungă cu o oarecare facilitate în faţa porţii lui Sava.

Sunt foarte mulţumit! Am văzut o echipă a lui Dinamo concentrată, care a jucat în mod dezinvolt, corelată cu această dăruire care a fost foarte importantă. Mi-aduc aminte, la un moment dat, când a fost o fază în prima repriză în care un jucător de la CFR era să dea gol. Trei jucători de la Dinamo se aruncă pur şi simplu pentru a opri această minge. Acea dăruire de joc am văzut-o şi mi-a plăcut.

Acesta trebuie să fie un punct de plecare pentru Dinamo ca joc, ca încredere. După părerea mea, este un punct ca o victorie. E adevărat că au fost anumite momente în repriza a doua când Dinamo i-a lăsat CFR-ului. 

Dar una peste alta, salut cu mare drag şi cu mare încredere acest egal. Am spus că nu va fi simplu să joci împotriva lui Dinamo. E adevărat, nu am câştigat, dar de aici trebuie să plece Burcă, de la această încredere şi de la acest joc colectiv. Sunt foarte mulţumit!”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport în emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat cu Gazeta Sporturilor și moderată de Costin Ștucan.

VIDEO. Golul marcat de Abdallah în Dinamo - CFR Cluj

Citește și:

11 detalii care nu s-au văzut la TV în meciul dedicat memoriei lui Hîldan » Fotbalistul cu VW Polo + rapidist vechi, cu fularul lui Dinamo la gât

Cristian Geambașu, despre remiza de pe Arena Națională: „CFR a intrat pe teren cu aerul de superioritate al seniorului față de vasal”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
mircea_o
mircea_o  •  10 Octombrie 2023, 16:59

Oare de ce nu antrenează și Florin Răducioiu o echipă?

deal1
deal1  •  09 Octombrie 2023, 15:02

Se îmbată cu apa rece. CFR nu a vrut sa le strice comemorarea, mai ales ca erau și datori la Dinamo pentru un campionat

corectorul
corectorul  •  09 Octombrie 2023, 11:42
Postat de tarnaveanu pe 09 Octombrie 2023, 09:37

Dacă Răducioiu e mulţumit noi ce mai putem spune. Dânsul e renumit pentru inteligență încă din perioada Janine Ștefan. Cum tot clubul e mulțumit, inclusiv conducerea și desigur Burcă, și retrogradarea directă e aproape sigură.

Dar ce faci cu gramatica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează