FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA

DINAMO - CHINDIA // Amical în fortăreață! Eugen Neagoe a cerut ca meciul să se joace cu porțile închise: își bănuiește adversarul că e spion pentru Hagi!

Eugen Neagoe, Dinamo
Eugen Neagoe, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 09:22

Dinamo joacă azi cu Chindia, la Săftica. Neagoe a cerut baricadarea bazei sportive pentru a ține departe de ochii lui Hagi ideile sale tactice.

Eugen Neagoe a programat în această dimineață, de la 10:30, un meci de pregătire cu Chindia special pentru a-și creiona primul „11” în vederea etapei 1, în care Dinamo o va întâlni la Ovidiu pe Viitorul. Tehnicianul dinamovist consideră acest joc extrem de important, astfel că pentru amicalul de azi a luat măsuri speciale. „Geană” a cerut ca baza de la Săftica să fie închisă și securizată, accesul presei și al publicului nefiind permis. Antrenorul roș-alb nu vrea ca Gică Hagi să afle secretele sale tactice și echipa pe care o va trimite în teren.

Conform surselor Gazetei, staff-ul tehnic dinamovist îl consideră pe antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, principalul spion. Aceștia se tem că fostul mare atacant al României îi va furniza toate detaliile lui Hagi, având în vedere relațiile foarte apropiate dintre cei doi.

6echipe românești a antrenat Neagoe ca "principal": U Craiova, Pandurii, Drobeta, Poli Iași, Sepsi, Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
undergrant
undergrant  •  10 Iulie 2019, 09:47

Fantastic!!! Acest Eugen Neagoe se poarta ca si cum el ar avea idei tactice iar Gheorghe Hagi i le-ar putea intelege! Cea mai buna gluma auzita in ultima vreme...

280502372319312
Sven DeGillio  •  10 Iulie 2019, 09:41

Sa inteleg ca nu-l lasa nici pe Viorel Moldovan sa intre in stadion?

magic4ever
magic4ever  •  10 Iulie 2019, 10:14
Postat de Sven DeGillio pe 10 Iulie 2019, 09:41

Sa inteleg ca nu-l lasa nici pe Viorel Moldovan sa intre in stadion?

Il lasa dar il leaga la ochi inainte sa inainte sa inceapa meciul:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează