FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au vândut TOATE biletele la Dinamo-Chindia Târgoviște! Fanii alb-roșii, gest extraordinar

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 07:34

Dinamo va juca sâmbătă, pe teren propriu, contra Chindiei Târgoviște, iar fanii „câinilor” au făcut un gest impresionant și au cumpărat online toate biletele, chiar dacă accesul fanilor la meci este interzis.

Dinamo a vândut online toate biletele la primul meci de la reluarea campionatului! Deși fanii nu voie pe stadion, aceștia s-au mobilizat online și au cumpărat bilete, la prețul de 5 lei, pentru a ajuta financiar echipe.  „Câinii" au promis că vor achiziționa toate cele 15.000 de bilete puse în vânzare pentru etapa de sâmbăta viitoare cu Chindia și s-au ținut de promisiune. 

Pe site-ul pe care s-au vândut tichetele nu mai este niciun bilet disponibil. Gestul fanilor contribuie la strângerea banilor pentru ajutorarea clubului. Un meci cu „casa închisă" în „Ștefan cel Mare” aduce în conturile clubului suma de 16.000 de euro, care va fi investită prin programul „Doar Dinamo București”.

S-au vândut TOATE biletele la Dinamo-Chindia Târgoviște! Fanii alb-roșii, gest extraordinar

Gestul este unul surprinzător, având în vedere că atunci când aveau voie pe stadion, fanii abia veneau la meciurile. Într-o partidă decisivă cu Clinceni (1-0), pentru un loc în semifinalele Cupei României, de-abia s-au strâns 1.000 de spectatori cu câteva zile înainte de intrarea în starea de urgență. În prima etapă de play-out s-au adunat doar 620 de oameni la un meci. Recordul sezonului a fost înregistrat pe Național Arena, 27.668 de spectatori, în Derby-ul de România din februarie 2020 cu FCSB (2-1). 

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

3 vești bune la Dinamo într-o singură zi: „Nu ar trebui să mai fim îngrijorați”

Harlem Gnohere e dorit la Dinamo! „Bizonul” a făcut deja primul pas spre club

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (24)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  06 Iunie 2020, 10:49

Ei nemaiavând de mult fotbal continua cu ce știu mai bine mobilizare pt spectacole de divertisment do circ-scenografii! PCH sunt experți in asta! Dar oricum sunt de apreciat ca tin la echipa lor și mai ales nu cer pomana de la stat și revenirea echipei in cazarma sovietica sinistra UM Dinamo! Așa su făcut rătăciții din peluza sud, care după cearta cu amicul și finanțatorul lor, Jiji, s-au asezat imediat la coada la popota, invocând remilitarizarea și renaționalizarea Stelei și întoarcerea ei in odiosul Colhoz Sportiv sl Armatei-CSA!!!

sorinache
sorinache  •  06 Iunie 2020, 09:50

Acum se vede ce rău e că nu aveți stadion fără pistă. Mai vindeați 10.000 de bilete. ????

trink
trink  •  06 Iunie 2020, 15:27

si totusi cand se vinde galeata cu zoi?!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close