FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA » Ricardo Grigore nu se gândește la plecare: „Vreau să fiu căpitan la Dinamo” + de ce nu își ia haine scumpe

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 14:28

Fundașul Ricardo Grigore (20 de ani) este unul dintre viitoarele produse pentru export ale lui Dinamo. Ca să mai facă rost de câteva sute de mii de euro necesare pentru licență, șefii dinamoviști au dat undă verde ca fundașul de 20 de ani să fie propus în campionatele din străinătate, inclusiv în ligile inferioare din Occident. 

Aceasta după ce, în toamnă, propus de Ioan Becali la AS Roma, reprezentanții grupării italiene au venit să-l vadă pe Ricci pentru un meci de campionat. Dar au bătut drumul degeaba, apărătorul nu a fost introdus de Dusan Uhrin! 

Ricardo Grigore: „ Cu Dinamo am fost campion la juniori” 

Momentan, Grigore spune că rămâne „câine roșu” și, mai mult, visează să poarte banderola de căpitan. Se simte încă mândru să fie dinamovist.

„Nu mă gândesc deocamdată la plecare. Mă bucur pentru Denis Ciobotariu  și sper să se impună la CFR Cluj. Acum, mă gândesc să-mi câștig locul de titular aici. Rămâne să decidă Mister dacă o să ajung în «primul 11». 

Sincer, mi-aș dori ca în viitorul apropiat să fiu căpitanul lui Dinamo. Este visul meu. Am fost la juniori, am fost căpitan la echipa U19 când am ieșit campioni în 2017. La juniori am luat cam toate trofeele. Sper ca și la prima echipă să devin campion sau să iau Cupa. Poate, acum, în primăvară, luăm Cupa României”, a spus Ricardo în această dimineață. 

„Nu mă întrebați de șeici, nu sunt genul care să mă intereseze atât de mult aceste subiecte. Important e să ne facem treaba. Și salariile se vor plăti la timp, dacă noi ne vom face treaba pe teren. A fost doar o situație mai delicată”
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo 

Ricardo Grigore: „Una e să fii campion cu Dinamo, alta cu CFR Cluj”  

Fotbalistul nu înțelege cum Mihai Butean și Alex Pașcanu au refuzat oferta roș-albilor: „Dinamo este cea mai titrată echipă din România, mi-ar fi greu să fiu la altă echipă și să refuz Dinamo! Acum, depinde, dacă vrea clubul să te vândă, să facă rost de bani, atunci te poți gândi.  

Dar dacă eu aș știi că am șanse la play-off, la trofee, cu Dinamo, eu, unul, n-aș pleca de aici. Una e să devii campion cu Dinamo, alta cu CFR, hai să fim serioși! Dacă iei titlul cu Dinamo, iese toată lumea în stradă”. 

Ricardo Grigore ar cumpăra de la rivalul Dennis Man 

Moda este una dintre pasiunile tânărului fotbalist, în afara gazonului. „Eu sunt un om liniștit, familist, îmi plac lucrurile frumoase în viață și-mi plac mult hainele. Nu-mi permit acum să plătesc mult pe ele, ca n-am din ce. Îmi iau doar ceea ce-mi permit.  

Nu mă duc la magazinele de firme sau dacă mă duc, apoi aș mânca doar covrigi. Am înțeles că Dennis Man și-a făcut magazin de haine, poate că aș cumpăra de la el, în teren există rivalitate între noi, dar suntem amici în afara fotbalului”. 

„Marea am văzut-o din autocar, când am fost la meci. Nu e vreme de vacanță aici. Încă visăm la play-off” 
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Vezi și: 

VIDEO Mihai Butean refuză Dinamo! Motivele din spatele deciziei + ce club îl vrea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  17 Ianuarie 2020, 23:18

Tu capitan? :))))

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  17 Ianuarie 2020, 16:56
Postat de doomsday2000 pe 17 Ianuarie 2020, 15:04

Ce căpitan să ajungi tu, mă, căpitan de cursă lungă ? V-ați învățat să stați toți atârnători și să profități de bunătatea dlui Negoiță, ia ușcheala de la dinamo pe 30.000 euro în 3 rate !

:)))

dvd1
dvd1  •  17 Ianuarie 2020, 16:54

sa mai astepte putin si el si o sa fie capitan in B

Vezi toate comentariile (4)
Comentează