FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, dezlănțuit la adresa omului care ar sta în spatele lui Cortacero: „E stelist”

Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo.
Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 10:33 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 11:38

Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, considerându-l principalul vinovat pentru situația de la Dinamo. 

Ionuț Negoiță i-a somat pe dinamoviști să părăsească birourile de la RIN, fapt care l-a enervat pe Cornel Dinu. „Procurorul” a lansat un atac la adresa fostului finanțator din Ștefan cel Mare, pe care îl consideră implicat în „operațiunea Cortacero”.

Cornel Dinu, atac la Ionuț Negoiță

„E normal ca el să ajungă și la maniera asta, pentru că el a făcut o afacere rentabilă pentru el și familia lui din preluarea lui Dinamo. Vina este și a celor care au dat clubul pe mâna unui individ ca Negoiță.

Ăștia nu sunt niște oameni, sunt niște mașini de socotit bani, ei nu au suflet, nu au nimic, pe ei îi interesează banul. Și ăștia domină societatea românească. Problema este că Dinamo e într-o situație foarte grea și eu și mai mulți spunem de vreun an cel puțin că toate operațiunile care s-au făcut sunt făcute de Negoiță și de echipa lui de terți.

Toți erau steliști acolo la RIN, deci și Negoiță. Păi, cum să nu, e stelist, stelist, și el, și fratele său. Situația este infernală la ora actuală, pentru că de atâta timp, nimeni nu se îndreaptă împotriva celui care este în continuare deținătorul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță”, a spus Cornel Dinu, conform Prosport.

800.000 de europretinde Ionuț Negoiță că are de recuperat de la Dinamo

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, schimbări majore la Dinamo » Doi conducători doriți de fanii-acționari + urmează „bătălia finală cu Cortacero”

EXCLUSIV Dinamo trage de jucătorul revitalizat de Uhrin: „Am avut niște discuții cu el, o să mai vorbesc și cu agentul lui”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
iosif_
iosif_  •  28 Mai 2021, 12:56
Postat de rossonerro pe 28 Mai 2021, 12:54

*** = faci ce spune *** si sunteti doar 20 microbi ramasi asa a zis idolu vostru ***

Mimao = faliment

iosif_
iosif_  •  28 Mai 2021, 12:27
Postat de danut1971 pe 28 Mai 2021, 11:39

e fcsbist negoita nu stelist

FCSB = Steaua, nea Gulie

jony1973
jony1973  •  28 Mai 2021, 13:01

Eu am spus cu mai multi ani in urma ca Negoita este stelist, aici pe site. Am mai spus ca ar trebui sa dea echipa suporterilor, dar nu a dorit acest lucru. Macar sa-i spuna si lui cineva ca FCSB nu este Steaua.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează