FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2

DINAMO - CS UNIVERSITATEA 0-2 // Peluza „Cătălin Hîldan”, derapaj după clipele teribile cu Eugen Neagoe: „Suntem cu toții în stop cardiac. Hai odată acasă, domnule Țiriac!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 20:51

Dinamo - CS Universitatea Craiova 0-2 // În minutul 25, Eugen Neagoe (51 de ani) a suferit un infarct cardiac inferior pe banca de rezerve, a fost resuscitat cu succes în ambulanță pe gazon și a fost transporat de urgență la spital. 

  • Starea lui Neagoe este stabilă în acest moment. Primul verdict al medicilor este cel de infarct cardiac inferior. Antrenorului îi va fi cel mai probabil montat un stent. DETALII

Peluza „Cătălin Hîldan”, facțiunea suporterilor dinamoviști care l-a contestat pe Eugen Neagoe încă din primul minut, a avut o reacție reprobabilă prin intermediul paginii de facebook.

Aceștia îi cer lui Ion Țiriac să preia clubul de la Ionuț Negoiță, dar pe imagine au inserat un text total deplasat, aluzie la clipele teribile de pe Arena Națională: „Suntem cu toții în stare de stop cardiac. Hai odată acasă, domnule Țiriac!”.

67606715 2747787538637691 8414947153230692352 n


Postarea integrală a PCH

„Nu te-ai dezis niciodată de clubul care te-a format. Acum DINAMO ARE NEVOIE DE TINE. Sunt câteva milioane de suporteri care îți vor purta respect pentru totdeauna. 

Nu vei fi singur aici, vom fi alături de tine. 

Nu așteptăm să câștigăm trofee imediat, nu vrem minuni peste noapte. Vino să salvezi Dinamo! 

Vino să ridici Dinamo și tot fotbalul românesc se va ridica! 

Vino să dai o șansă copiilor talentați care se apucă de fotbal și îmbracă tricoul alb-roșu! 

Vino ACASĂ acum, când câinii sunt fără stăpân!”, se arată în postarea fanilor lui Dinamo. 

Vezi AICI programul etapei #2 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (39)
ios_ge
ios_ge  •  22 Iulie 2019, 12:22

Si unde'i derapaju' mai anonimule ce manjesti foile la ziaru' ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad57
vlad57  •  22 Iulie 2019, 11:54

Pe bune? Chiar nu-si dau seama ce penibil suna? Care Dinamo? De la faimoasa fraza a lui Borcea " lasati-ne sa ne pregatim pentru CL" Dinamo nu mai este nimic. Tocmai aceasta apelare a lui Tiriac arata disperarea si neputinta atat a conducatorilor cat si a jucatorilor si a suporterilor. Desi sunt dinamovisti oameni seriosi toata cloaca din conducerea clubului dar mai ales aceasta haita numita PCH ( de ce oare nu realizeaza ca intineaza memoria lui Haldan?) oripileaza pe toata lumea. Dinamo este la ora actuala egala cu suma intelegentei conducerii, jucatorilor si suporterilor. Nu exista solutii magice. Tiriac e prea destept ca sa se bage in cloaca de acolo. Negoita e dovada cea mai buna ca doar cu bune intentii nu faci nimic. El e om de afaceri care s-a bagat in fotbal. Si acum ii iese pe nas. Solutia e simpla. Lasati de o parte toata aroganta agresiva ( noi suntem Dinamo!) mai multa modestie si treceti la treaba. Luati copii talentati, dati-le o sansa, aduceti un antrenor bun cu tineretul si construiti in 2-3 ani o echipa competitiva. Altfel, o sa auzim vesnica poveste: arogante stridente (noi suntem Dinamo, cainii rosii etc) iar echipa va lupta pentru a scapa de retrogadare daca nu cumva va face o tura prin Liga a 2-a .

1487028921428108
Filip Popa  •  22 Iulie 2019, 10:52

Frumoasa postare, as vrea ca Dinamo sa-si revina. Ion Tiriac ar fi un castig pentru intreg fotbalul romanesc. Hai Rapid!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează