FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dănciulescu confirmă GSP: „Este adevărat. Nu știu dacă plec în cantonament”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 19:27

Ionel Dănciulescu (43 de ani), team managerul lui Dinamo, a afirmat că nu știe încă dacă va merge în cantonamentul echipei din Costa del Sol, în perioada 13-23 ianuarie.

  • CONTEXT: Cuplul Negoiță - Bălănescu a luat o decizie drastică înaintea cantonamentului din această iarnă al roș-albilor. Mai exact, managerul general Florin Prunea și Ionel Dănciulescu n-au fost incluși pe lista delegaților care vor însoți echipa în stagiul de pregătire iberic! (Vezi AICI toate detaliile)

Fostul atacant al lui Dinamo a avut o atitudine defensivă în momentul în care a abordat subiectul delicat al formației din „Ștefan cel Mare”.

Eu cred că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. Oamenii de acolo au surse la birouri și stiu anumite lucruri. Deocamdată, nici eu nu știu dacă plec în cantonament, pentru că n-am luat legătura cu nimeni din club”, a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

„O pierdere foarte mare pentru Dinamo a fost plecarea lui Alexandru David (n.r. fostul președinte al „câinilor”). Era un tip foarte inteligent, care știa să și asculte. Atunci, lucrurile funcționau foarte bine” - Ionel Dănciulescu

Gazeta Sporturilor a scris încă de pe 9 decembrie despre intențiile lui Negoiță de a-i disponibiliza pe Dănciulescu și Prunea - Detalii, AICI!

CE ÎNSEAMNĂ PRUNEA ȘI DĂNCIULESCU PENTRU DINAMO

Florin Prunea, 51 de ani - manager general

  • a jucat aproape un deceniu la Dinamo
  • a câștigat un titlu cu Dinamo și două Cupe ale României
  • a jucat 11 ani în echipa națională, unde a bifat 40 de selecții
  • a participat inclusiv la CM 1994, unde România a terminat pe locul 5
  • are 4 turnee finale de CM și CE la care a jucat

Ionel Dănciulescu, 43 de ani - director sportiv

  • a jucat peste un deceniu la Dinamo
  • a câștigat 9 trofee cu Dinamo
  • a câștigat de două ori titlul de golgeter în Liga 1
  • a jucat 515 meciuri în Liga 1, e numărul 1 all-time
  • a marcat 214 goluri în Liga 1, e numărul 2 all-time
  • a marcat 41 de goluri în Cupa României, e numărul 1 all-time

vezi și:

Dan Nistor a discutat cu altă candidată la titlu înainte să ajungă la Craiova: „Au fost discuții telefonice, nu o ofertă scrisă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
doomsday2000
doomsday2000  •  09 Ianuarie 2020, 22:41
Postat de hammer100 pe 09 Ianuarie 2020, 22:30

vad ca oricum au scos articolul asta de pe prima pagina. practic vedem in direct inceputul desfiintarii celor din vitan barzesti. ha ha ha.

crelicvee să mai caute pe prima pagină? relucve ca dinamo trebuie scoase cât mai curând din memoria colectivă, tot mai mulți se conformează, acum se încheie o pagină de istorie funestă a fotbalului românesc

hammer100
hammer100  •  09 Ianuarie 2020, 22:30
Postat de doomsday2000 pe 09 Ianuarie 2020, 22:28

Ăsta e semnul ca Negoiță a închis robinetul și pentru postaci, era unul ognean care spunea că el renunță în 2020 că nu mai rentează, își căuta servicii cinstit

vad ca oricum au scos articolul asta de pe prima pagina. practic vedem in direct inceputul desfiintarii celor din vitan barzesti. ha ha ha.

doomsday2000
doomsday2000  •  09 Ianuarie 2020, 22:28
Postat de hammer100 pe 09 Ianuarie 2020, 22:19

iti dai seama cat de jos a ajuns fc saftica cand nici macar postacii de pe gsp nu-l mai apara. ha ha ha. ***. asta au vrut,asta primesc.

Ăsta e semnul ca Negoiță a închis robinetul și pentru postaci, era unul ognean care spunea că el renunță în 2020 că nu mai rentează, își căuta servicii cinstit

Vezi toate comentariile (10)
Comentează