FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Războiul DDB vs Cortacero și-a consumat azi un nou episod la tribunal » Ce se întâmplă în procesul capital pentru Dinamo

DINAMO. Conflictul ajuns și în tribunal dintre DDB și Pablo Cortacero nu s-a rezolvat. Un nou termen va avea loc peste o lună.
DINAMO. Conflictul ajuns și în tribunal dintre DDB și Pablo Cortacero nu s-a rezolvat. Un nou termen va avea loc peste o lună.

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 13:26 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 13:52

DINAMO. Conflictul ajuns și în tribunal dintre DDB și Pablo Cortacero nu s-a rezolvat în vreun fel la termenul de astăzi. 

Tribunalul București a amânat pentru o lună un verdict în procesul dintre Cortacero și DDB, stabilind noul termen pentru 18 martie.

Războiul DDB vs Cortacero și-a consumat azi un nou episod la tribunal » Ce se întâmplă în procesul capital pentru Dinamo

Miza războiului pentru putere la Dinamo

Dacă Tribunalul București decide că Pablo Cortacero a fost destituit ilegal, acesta va reveni la putere, chiar dacă nu a adus banii promiși, iar tot ce a semnat Constantin Eftimescu în calitate de președinte al CA, printre care noile contracte cu jucătorii, aducerea lu Mario Nicolae și împrumutul primit de la DDB, poate fi declarat nul!

Dacă DDB va avea câștig de cauză, fanii pot să își continue planul de redresare a clubului, iar deciziile luate în ultima perioadă vor rămâne în vigoare.

În orice caz, reprezentanții DBB, conducătorii de facto din prezent ai clubului Dinamo, pot strânge în liniște încă o lună banii pentru licență. În acest moment, „câinii” mai au de adunat 580.000 de euro!

De ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Balaj confruntă PCH: „Veniți la mine și facem dosar penal!”

Dinamo a negociat cu înlocuitorul lui Nemec: „Mi l-am dorit foarte mult!” » De ce a refuzat jucătorul tricoul alb-roșu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (45)
arsenie.bk
arsenie.bk  •  18 Februarie 2021, 14:00

Cortacero va câștiga fără probleme. Să vedeți ce curățenie face la Mimao. O să turbeze toți dîdîbiștii pe facebook, o să iasă pe străzi să facă scandal vreo 30 de rătăciți, dar degeaba!

amadeus2021
amadeus2021  •  18 Februarie 2021, 15:09
Postat de paisie_agarbiceanu pe 18 Februarie 2021, 14:04

Hiddink și Kluivert când vin cu banii? Se aude că și Papa Francisc donează un vas cu tămuie pentru MIMAO

Ce face invidia din omul batran... Am spus omul? Am gresit...

3980873398594792
Liviu Popovici  •  18 Februarie 2021, 14:20

Eu nu stiu cum poate fi legala decizia unei minoritati! Eu stiu ma cel care detine pachetul majoritar poate lua deciziile. In fine, praful sa se aleaga de acest club de securisti

Vezi toate comentariile (45)
Comentează