FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamo riscă depunctarea dacă nu achită o sumă importantă într-un timp scurt: „Da, este un pericol!”

Șefii de la Dinamo au sărbătorit împreună promovarea
Șefii de la Dinamo au sărbătorit împreună promovarea

Articol de , , - Publicat joi, 17 august 2023 17:53 / Actualizat joi, 17 august 2023 18:17

Dinamo riscă să fie depunctată dacă nu reușește să achite o datorie de 1 milion de euro până în octombrie.

Vlad Iacob a dezvăluit azi că Dinamo ar putea fi depunctată dacă nu achită datoria de 1 milion de euro până în luna octombrie. De asemenea, Iacob a explicat că formația din Ștefan cel Mare este monitorizată atent de cei de la FRF în privința datoriilor.

Vlad Iacob, conferință după ce a fost mazilit de la Dinamo: „Pentru ei, clubul nu e pe primul loc. Nu sunt banii necesari în conturi” » Îi dă replica lui Burcă
DINAMO
Vlad Iacob, conferință după ce a fost mazilit de la Dinamo: „Pentru ei, clubul nu e pe primul loc. Nu sunt banii necesari în conturi” » Îi dă replica lui Burcă

Vlad Iacob a pus la dispoziția jurnaliștilor un raport de activitate al administratorului special, cel mai important fiind punctul 18, în care este specificat faptul că FRF monitorizează Dinamo, club care riscă să primească o nouă interdicție la transferuri.

Întrebat dacă pentru Dinamo există vreun pericol referitor la acest punct, Vlad Iacob a răspuns:

„Da, este un pericol, dacă acel acord de monitorizare nu este respectat. El are niște clauze, niște termeni care trebuie respectați. Sunt niște praguri trimestriale care trebuie respectate. Niște sume de bani care trebuie convertite în capital sau aduse în club, mai puțin prin împrumuturi. 

Altfel, clubul riscă sancțiuni grave în plan sportiv. În trimestrul actual, termenul limită este octombrie, altfel se riscă depunctarea. Sunt niște majorări de capital social de care clubul are nevoie și care nu sunt efectuate astăzi, n-au fost efectuate până în acest moment. Până-n octombrie este nevoie de 1 milion de euro”, a spus Vlad Iacob.

VIDEO. Vlad Iacob: „Până în octombrie trebuie dați banii”

Vlad Iacob: „O parte dintre fani au o imagine falsă”

Vlad Iacob a ținut să evidențieze că o parte din suporteri au o imagine falsă asupra situației de la club.

„În privința performanței sportive, unii consideră că suntem pe un drum bun. Alții consideră contrariul, așa și în ceea ce privește management-ul clubului este normal să existe păreri împărțite între suporteri. Însă da, o parte dintre ei au o imagine falsă. Am văzut foarte multe opinii legate de faptul că eu aș face jocurile cuiva. Nu fac jocurile nimănui, ci procedez cu bună credință pentru Dinamo”, a mai menționat Vlad Iacob.

Citește și alte știri:

Fisură între granzi: Mihai Rotaru l-a refuzat categoric pe Gică Hagi

Pep Guardiola l-a depășit pe Mircea Lucescu la numărul de trofee » În doar 15 ani, antrenorul spaniol a ajuns la 36 câștigate!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
Rebelul27
Rebelul27  •  19 August 2023, 18:13
Postat de creeperno534 pe 17 August 2023, 22:40

De ce sa intri in faliment daca respecti legea insolventei?

Eu vreau sa vad pe acționari lui Dinamo după 4 septembrie DACA nu e aprobat noul plan de reorganizare ,acel plan în care dispar din pix 5 milioane euro . Sa ii vad dacă r&w mai sunt asa de vocali cum sunt acuma . Sa ii vad cum plătesc oalele sparte ale lui zavaleanu cu planul ala de 100% sa nu uitam ca anul asta și la anul trebuie plătit acei 5 milioane de euro DACA instanta nu accepta noul plan diminuat.. Vlad Iacob a fost mazilit pentru ca nu a acceptat firma betano a celor de la r&w . El a făcut contract cu cei de la 2 win pentru ca cei din urma au acceptat ca pe tricou sa mai fie un co sponsor principal firma renovatio. Dacaxadunam sumele clar sunt peste ce oferea betano. Deci interesele lui Dinamo primează interesele lui Voicu și Niculescu. Repet dacă nu se aproba planul ( sper sa se aprobe) Eu unul cred ca actualii acționari vor vinde pachetul majoritar ca nu ii vad sa achite ei în 2 ani 5 milioane euro iar după insolventa inxac3 milioane către AsPCH.

istet10
istet10  •  17 August 2023, 23:10

Eu unul nu as dorri un faliment asa rapid. Dupa ce strang si ei vreo 9 puncte , sa ii loveasca o depunctare. Aia da disctractie.

istet10
istet10  •  17 August 2023, 23:08
Postat de creeperno534 pe 17 August 2023, 22:40

De ce sa intri in faliment daca respecti legea insolventei?

Pt ca nu o respecta. In insolventa Dinamo trebuie sa respecte un program privind platile. Nu l-a respectat. Si exista posibilitatea sa se adanceasca si mai mult in aceasta nerespectarea a platilor. SIMPLU.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează