FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinamo, reacție pe contul oficial după trădarea lui Rotariu + „câinii” au scos „la lumină” ce spunea acum 9 ani: „Noi nu uităm. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți”

Dorin Rotariu, în perioada de la Dinamo // foto: arhivă GSP
Dorin Rotariu, în perioada de la Dinamo // foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 23:04 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 23:05

Suporterii lui Dinamo au scos „la lumină” o serie de declarații pe care Dorin Rotariu (28 de ani), acum la FCSB, le-a făcut în perioada în care îmbrăca tricoul alb-roșu. „Nu am să trădez niciodată, asigura pe atunci mijlocașul de bandă. 

FCSB a anunțat astăzi transferul lui Dorin Rotariu, extremă dreapta care revine astfel în România după 6 ani și jumătate petrecuți la cluburi din străinătate: Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.

Transferul nu le-a picat bine fanilor lui Dinamo, club pentru care Rotariu a evoluat 5 ani, între 2012 și 2017. Cei de la Tribuna Dinamo au publicat un video din acea perioadă, în care Rotariu asigură că „nu am trădat și nu am să trădez”, o aluzie la o posibilă trecere la FCSB.

Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma
FCSB
Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma

Ce spunea Dorin Rotariu când îmbrăca tricoul lui Dinamo: „Nu am să trădez, indiferent de agenți și de prieteni”

„Nu am trădat și nu am să trădez indiferent de agenții mei și de prieteni. Am venit la Dinamo pentru a face performanță, să pun suflet și să ajung în Europa.

Lupt pentru suporteri, mă gândesc tot timpul la ei. Punctul lor de vedere contează foarte mult pentru mine. Fără ei, nu veneam la Dinamo”, afirma Dorin când era „câine roșu”.

În postarea lor, suporterii lui Dinamo au menționat episodul din 2014 în care Rotariu a devenit inamicul lor numărul 1. Pe atunci, Dorin a semnat un contract de reprezentare cu impresarul Anamaria Prodan, la acea vreme soție a antrenorului de la FCSB, Laurențiu Reghecampf.

Ne-am bucurat când a ajuns în Ștefan cel Mare, chiar dacă originile lui nu aveau legătură cu Dinamo, ba dimpotrivă. Am sperat împreună că am găsit un nou puști minune pentru fotbalul românesc. 

L-am iertat și am trecut peste ce s-a întâmplat în 2014. A explodat și a reușit să plece în fotbalul mare, așa cum și-a dorit. Mai departe ne poate explica el ce nu a mers. 

În orice caz, noi știm că nu o face pentru bani. E fotbalist profesionist, are talent, principii și tot ce trebuie. Mult succes, Dorin. Noi nu uităm momentele frumoase. Ne-ar fi plăcut ca nici tu să nu uiți.

- TribunaDinamo

Dinamo, mesaj pe contul oficial: „Fie mori erou...”

Și pe contul oficial de TikTok al clubului a fost publicat un videoclip în legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la FCSB.

Acesta debutează cu prima parte a unui citat celebru: „Fie mori erou...”, moment în care apar imagini cu un gol înscris de Dorin în poarta FCSB-ului, și continuă cu partea a doua: „Fie trăiești suficient cât să devii personajul negativ”.

Dinamo prezintă aici o captură cu anunțul transferului la FCSB, în alb-negru, aluzie la faptul că Rotariu a „murit” pentru suflarea dinamovistă.

@dinamobucurestiofficial#dinamobucuresti #dorinrotariu #cainipanalamoarte #fcsb #superligaromaniei ♬ sunet original - Dinamo Bucuresti

Dinamo a dorit „repatrierea” lui Dorin Rotariu

Din informațiile Gazetei, Dinamo ar fi dorit să îl transfere pe Dorin Rotariu în această perioadă, l-a și chestionat în urmă cu o lună pe unchiul fotbalistului, Iosif, dacă jucătorul ar fi interesat de mutare, dar răspunsul nu a mai sosit.

În momentul în care dinamoviștii și-au manifestat interesul pentru Rotariu, Dorin căuta un club în străinătate, era angajat în diverse convorbiri, și nu a revenit niciun moment cu vreun răspuns pentru oficialii clubului „câinilor”.

Oricum, echipa lui Ovidiu Burcă nu se putea apropia de pretențiile atacantului căruia Gigi Becali îi va plăti unul dintre cele mai mari salarii din România.

30 de goluriși 21 de pase decisive a reușit Dorin Rotariu în tricoul lui Dinamo, în 142 de meciuri

Tot despre transferul lui Dorin Rotariu: 

Poate Rotariu s-o ajute pe FCSB? Când a fost ultimul lui an bun

Rotariu, al 20-lea care trădează » Ceilalți fotbaliști care au jucat la Dinamo, apoi s-au transferat la FCSB: doar doi au fost TOP

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (50)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  12 Octombrie 2023, 14:01
Postat de hannah.robinson pe 11 Octombrie 2023, 09:04

Fecefecesebe nu are nicio șansa la titlu anul acesta fără Marcel

Fetișurile securisto -comuniste sunt ale lui Gheorghiu-Dej Becali!

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  12 Octombrie 2023, 13:56
Postat de istet10 pe 11 Octombrie 2023, 20:25

Asta au dinamovistii in curte? Prostalai? Ca tine?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  12 Octombrie 2023, 09:45
Postat de istet10 pe 11 Octombrie 2023, 20:22

Ai dreptate. La ce educatie au accesti flacai astia, la ce te astepti? Sa nu uitam fanii. Iti amintesti cum il "ovationau" pe Danciulescu la revenirea la Dinamo?

...până în momentul în care a marcat primul gol în poarta lui Dinamo. N-am să uit niciodată cum s-a tăvălit / rostogolit în iarbă de bucurie! Nu la fel s-a comportat Claudiu Niculescu când a jucat (pentru U Cluj) împotriva fostei echipe și a marcat, nu unul, ci două goluri. A lăsat capul în pământ și parcă îi era jenă să se uite spre galeria lui Dinamo. Cam asta e diferența dintre cei doi. Unul a fost ovaționat înainte de gol, celălalt după. Legenda spune că și azi, suporterii dinamoviști îi poartă respect. Etern.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează