FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, faza pe grevă sau apel la LPF!

Liderii jucătorilor de la Dinamo s-au întâlnit cu Dorin Șerdean
Liderii jucătorilor de la Dinamo s-au întâlnit cu Dorin Șerdean

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 10:48 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 10:57

Liderii jucătorilor de la Dinamo s-au întâlnit cu Dorin Șerdean, ieri după-amiază, care le-a oferit o nouă mostră de păcăleală a la Cortacero: „Ne-a zis că luni vor intra banii! Vom decide sâmbătă dacă ne vom antrena”. Fotbaliștii vor dezlegări să fie liberi. 

Dinamo e pe marginea prăpastiei! Bătaia de joc a managementului spaniol a atins cote maxime. Ieri, așa cum Dorin Șerdean și Cornel Țălnar le promiseseră jucătorilor la începutul săptămânii, ar fi trebuit ca jucătorii să intre în posesia a două salarii restante. Ieri, nimic! Nu că s-ar fi așteptat cineva de la echipă la vreun miracol.

Liderii jucătorilor, Ante Puljici, Tomas Mejias, Paul Anton și Deian Sorescu, plus antrenorul Ionel Gane s-au întâlnit cu Dorin Șerdean, iar președintele executiv le-a oferit un episod jenant dinamoviștilor. „Și eu aștept banii să intre, sunt la fel ca voi, aștept. Luni vor intra banii", le-a transmis omul lui Pablo Cortacero. 

Cascadorii râsului la Dinamo: „Luni" 

Șerdean a creat rumoare cu replica lui. „Nimeni nu mai crede nimic! Orice ar spune unul sau altul, echipa trebuie informată. Nu știm ce va fi mâine, situația e cât se poate de gravă. Problemele nu sunt mari, sunt uriaș de mari. Vom vedea mâine la Săftica, vom vorbi toți băieții, să vedem ce vom face. Dinamo nu merită așa ceva, sunt oameni care-și bat joc de istoria clubului pentru care au muncit atâția oameni de bine timp de zeci de ani. Chiar suntem bulversați, nu știm ce va fi. Dar e foarte grav. Probabil, curând, falimentul", a spus Puljici pentru GSP.RO. 

Fotbaliștii vor să negocieze, de săptămâna viitoare, obținerea dezlegărilor pentru a deveni liberi de contract, în cazul în care nu vor fi plătiți nici luni.

Grevă sau apel la LPF 

Jucătorii au avut ieri un meci-școală la Mogoșoaia, au preferat să menajeze terenul de la Săftica, dar astăzi, la ora 10:00, au antrenament, iar mâine la fel. Nu este decis încă dacă va fi grevă sau ședință de pregătire. 

„Nu știm încă dacă ne vom antrena! Vom decide la Săftica, toți băieții. Ar trebui să intervină LPF și FRF pentru că în acest moment suntem ai nimănui. Managementul clubului poate să facă ce vrea cu noi. Poate exista riscul să ne fie aplicate sancțiuni dacă nu ne antrenăm. Nu mai crede nimeni că vin banii, dar atât timp cât ești sub contract cu clubul, ori pleci de comun acord, ori pe propria răspundere. Noi ne-am făcut speranțe, am venit cu iluzii, dar șefii ne-au oferit până acum doar dezamăgiri", au reacționat "câinii".

„Cinci jucători au părăsit deja echipa, câțiva încă mai lipsesc. Restul am rămas și așteptăm să vedem cum evoluează situația. Avem o promisiune că se vor plăti salariile. Nu de la proprietarul din Spania, ci de la oamenii care lucrează în club. Au spus că vor încerca să ne plătească în aceste zile" 
- Janusz Gol, mijlocaș Dinamo 

„Fanii s-au implicat. Caută investitori și trebuie lăudați. Pe proprietarul din Spania nu se poate conta. În fiecare săptămână promite că vin banii, dar nu se întâmplă asta. Din fericire, sunt stabil din punct de vedere financiar, trăiesc din economii. Dar și colegii români s-au săturat de asta" - Janusz Gol, mijlocaș Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Juan Camara a ieșit din „grevă” » Când revine la antrenamentele lui Dinamo

Un străin de la Dinamo s-a plâns în țara natală: „Trăiesc din economii! Luna ianuarie va fi intensă”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  10 Ianuarie 2021, 11:09

Prossima semana! Prossima semana! Greu așa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează