FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby: "Atunci am început să intonăm"

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 10:08

Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby-ul Dinamo - FCSB, scor 1-1. 

Fanii dinamoviști precizează că scenografia a fost dedicată în memoria românilor care s-au jertfit în primul război mondial. Mai exact, în momentul cheie al actului apar figurile a 3 generali ruși, ale căror cizme sunt înfipte în harta României Mari. Soldatul român și a Acvila triumfă, moment în care întreaga peluza intonează: "Treceți batalioane române Carpații".

Mesajul integral postat de PCH

 

Vezi și: VIDEO + FOTO Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby: "Atunci am început să intonăm"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  14 Noiembrie 2018, 11:32

Aștept momentul ca gsp.ro și C Dinu să-l critice pe M Eminescu, deoarece Bătălia de la Nicopole a avut loc după Bătălia de la Rovine, și nu înainte cum apare in poezia Scrisoarea a 3-a....

1258802267479225
Marian Ghergus  •  14 Noiembrie 2018, 12:59

Stiti ce este trist cu sustinatorii acestei echipe ?! Se dau patrioti in contextul in care aceasta echipa este infiintata de cotropitori sovietici in 48 ! Cum sa sustii echipa tortionarilor, echipa securitatii, echipa abuzurilor si sa te consideri patriot....?!!!

ana_moura
ana_moura  •  14 Noiembrie 2018, 13:13
Postat de ana_moura pe 14 Noiembrie 2018, 12:20

Sa lasam notele false! Mesajul conteaza, efortul sa pui in scena e urias, cum sa dai nota 2 pt. conceptie si realizare radule doar daca nu esti nebun la cap sau gigist sub acoperire!? Incredibil cata ticalosie umana zace in unii dintre noi! Cititi mesajul integral! Este impresionant! Lasati fitele de demagogi cu BMV de etajul 10 cu intretinerea neplatita cu anii! Bravo PCH! Ai fost ca de obicei! Impresionanta!

Noroc cu coregrafiile fc5biste cu burgeri si vrajitoare cocosate care mai dreg rateurile PCH-ului nu-i asa frustratilor gigisti lobotomizati cu toporisca de la pompieri!? fc5b-steaua nu este emanatie stalinista!? Chiar s-a infiintat pe tancurile sovietice din anii 47! Doar casa centrala a armatei nu a fost creata de regina Angliei. Nici de printul consort.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează